Mások szerint is gáz így öltözni?
16 éves lányként bő pólóban és térdig érő, néha bő rövidnadrágban járok suliba nyáron. Már most is így kell, mert a sulinkba még megy a fűtés.
Az osztálytársaim már többször megjegyezték hogy miért nem tudok elegánsabban, csinosabban felöltözni. A lányok szerint több feszülős ruhát kéne hordanom ha valaha szeretnék párt találni.
Én személy szerint nem szeretem a has pólókat, kis felsőket. Ahogy rövidnadrágokból is szívesebben hordom a hosszabb fajtákat, és a melegítő anyagú kényelmesebb fazonokat.
Ez tényleg gáz ha valaki ennyi idősen így öltözik? Vagy csak akarnak valami okot hogy piszkáljanak?
Ne haragudjatok, nem szeretném megszakítani a beszélgetéseteket arról hogy ki, hogyan és miért homoszexuális, vagy biszexuális, vagy akármilyen irányultságú, de kezd nagyon eltérni a kérdéstől.
Amire egyébként megkaptam a válaszom, és köszönöm mindenkinek aki normálisan válaszolt
Egyáltalán nem gáz én is szeretek így öltözni ebben érzem magam komfortosan ne másra hallgass
15/L
Nem tértünk el a kérdésedtől kérdező!
Ez a stílus tagadhatatlanul a meleg csajokra hajaz.
Ha bevállalod az előítéleteket, hát hajrá!
A kérdésedre válaszoltam..?
27.
Szerinted.
Ez az én véleményem, nem kértem ítélkezést.
Én is írhatnám, hogy sok meleg nő öltözik bő férfi ruhákba, a kérdező is jól halad ez irány felé.
Nem hargszol ha én nem állok be az ellentábor sorába?
Ha valaki nem a nemének megfelelően öltözködik, és a stílusáról előbb jut eszedbe a másik nem, mint a sajátja, lehet, hogy neked nem a leszbikusság jut eszedbe, de sokaknak igen, vagy pedig a transzneműség.
Mint már említettem, nekem is volt egy gimis osztálytársnőm, aki végig fiúsan öltözködött, felnőttként inkább nézz ki egy férfinak, mint egy nőnek. A nemi identitását nem tudom, de van egy sejtésem.
Azaz amerikai színésznő, aki férfivá operáltatta magát nem is olyan régen, ő is fiúsan szeretett öltözködni és láss csodát, fiú is lett belőle operáció segítségével.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!