Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mások szerint is gáz így öltözni?

Mások szerint is gáz így öltözni?

Figyelt kérdés

16 éves lányként bő pólóban és térdig érő, néha bő rövidnadrágban járok suliba nyáron. Már most is így kell, mert a sulinkba még megy a fűtés.

Az osztálytársaim már többször megjegyezték hogy miért nem tudok elegánsabban, csinosabban felöltözni. A lányok szerint több feszülős ruhát kéne hordanom ha valaha szeretnék párt találni.

Én személy szerint nem szeretem a has pólókat, kis felsőket. Ahogy rövidnadrágokból is szívesebben hordom a hosszabb fajtákat, és a melegítő anyagú kényelmesebb fazonokat.

Ez tényleg gáz ha valaki ennyi idősen így öltözik? Vagy csak akarnak valami okot hogy piszkáljanak?

2022. máj. 7. 08:57
1 2 3 4
 21/39 A kérdező kommentje:

Ne haragudjatok, nem szeretném megszakítani a beszélgetéseteket arról hogy ki, hogyan és miért homoszexuális, vagy biszexuális, vagy akármilyen irányultságú, de kezd nagyon eltérni a kérdéstől.

Amire egyébként megkaptam a válaszom, és köszönöm mindenkinek aki normálisan válaszolt

2022. máj. 9. 18:27
 22/39 anonim ***** válasza:
46%
20. Megfogtad a 17-est, kussban van…
2022. máj. 13. 21:06
 23/39 anonim ***** válasza:
43%
#22 ne éld bele magad, a kérdező kért valamit
2022. máj. 14. 10:52
 24/39 anonim ***** válasza:
22. Ha nem vetted volna észre, a kérdező kommentje a melegező másfél pipás idiótához szólt. :D
2022. máj. 14. 13:55
 25/39 anonim válasza:
94%

Egyáltalán nem gáz én is szeretek így öltözni ebben érzem magam komfortosan ne másra hallgass

15/L

2022. máj. 14. 18:11
 26/39 anonim ***** válasza:
0%

Nem tértünk el a kérdésedtől kérdező!

Ez a stílus tagadhatatlanul a meleg csajokra hajaz.

Ha bevállalod az előítéleteket, hát hajrá!

A kérdésedre válaszoltam..?

2022. máj. 15. 08:52
 27/39 anonim ***** válasza:
94%
#26 ez baromság
2022. máj. 15. 09:14
 28/39 anonim ***** válasza:
0%

27.

Szerinted.

Ez az én véleményem, nem kértem ítélkezést.

Én is írhatnám, hogy sok meleg nő öltözik bő férfi ruhákba, a kérdező is jól halad ez irány felé.

Nem hargszol ha én nem állok be az ellentábor sorába?

2022. máj. 15. 09:43
 29/39 anonim ***** válasza:
7%

Ha valaki nem a nemének megfelelően öltözködik, és a stílusáról előbb jut eszedbe a másik nem, mint a sajátja, lehet, hogy neked nem a leszbikusság jut eszedbe, de sokaknak igen, vagy pedig a transzneműség.

Mint már említettem, nekem is volt egy gimis osztálytársnőm, aki végig fiúsan öltözködött, felnőttként inkább nézz ki egy férfinak, mint egy nőnek. A nemi identitását nem tudom, de van egy sejtésem.

Azaz amerikai színésznő, aki férfivá operáltatta magát nem is olyan régen, ő is fiúsan szeretett öltözködni és láss csodát, fiú is lett belőle operáció segítségével.

2022. máj. 15. 09:48
 30/39 anonim ***** válasza:
94%
#27 te falusi vagy? mitől lenne az férfi ruha? nyugodtan felveheti, senki nem nézi melegnek, csak a szellemileg visszamaradottak.
2022. máj. 15. 10:18
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!