Volt mar valakivel olyan, hogy tobb csomagba szallitottak ki a Sheines csomagait?
Figyelt kérdés
Ezen a heten kell hogy megjojjon 1 csomagom amibe 4db ruha van, de csak egy felsomet kaptam meg. A tobbit meg nem , es erre a hetre irja de megallt aprilis 26-nal a csomagkoveto Sheinen es nemtudom hogy mivan. Most rendeltem eloszor, nagyon remelem hogy megfog jonni. Volt mar valakivel ilyen hogy egy rendelest tobb csomagba tobbfele napokon kapta meg? Az egyik felso megjott hetfon de a tobbi az meg sehol.2022. máj. 4. 19:05
1/2 anonim válasza:
Én rendeltem már többször, és egyszer volt olyan, hogy 2 részletben jött meg. Akkor én is kicsit aggódtam, hogy esetleg lemaradt a többi, de nem, és soha nem volt semmi gondom a szállítással, még hamarabb is szokott jönni a becsültnél.
2/2 A kérdező kommentje:
Mennyi ido volt korulbelul a 2 csomag elterese? Koszonom valaszodat
2022. máj. 4. 20:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!