Valaki rendelt már a Don Pepe-ből? Milyen volt? Mennyi idő alatt szállították ki?
Ha jókor rendelsz, akár 35-40 perc alatt kint van, csúcsidőben volt már másfél óra is... de nagy átlagban tartják a beígért 60 percet.
Én szeretem, nagy adadokat adnak egész jó áron, egy-két olyan ételbe futottam bele náluk, ami nagyon nem tetszett, de többségében finom.
Szia. Én azt tapasztaltam hogy nem mindegy melyik Don Pépéből rendelsz. Nekem mondjuk más kerületben van a munkahelyem mint ahol lakom, és ha mondjuk munkahelyemre rendelek ebédet, ott gyorsak de nem finom. Más... az állaga, az íze... pizzát odaégetik....
Viszont ha otthon rendelek, akkor teljesen rendben van minden... finom és gusztusos.
Amúgy munkahely 13.kerben van BO-n, és 2.kerben lakom, de oda hozzánk asszem a 3.kerből szallitanak.
Általában elégedett szoktam lenni a pizza minőségével. A kiszállítási idő 40 perc körül szokott lenni. De érdemes korán rendelni, mert csúcsidőben valóban sokszor másfél órát is kell várni a hideg pizzára. Ha telefonon hívod fel őket, akkor legalább rá lehet kérdezni, hogy mennyi az aktuálisan várható szállítási idő. Netpincéren semmi infó nincs róla, hogy valójában hol tart a rendelés.
Egyszer kifogtam egy debil pizzafutárt, aki azért késett, mert nem találta a címet. Láttam az ablakból, hogy korábban is itt járt, aztán elment, megint visszajött. A kaputelefonba dadogva szólt bele, hogy "hohohohoztam a pipipipizzát" :D Aztán meg a pizzadobozt nem találta a szállító dobozban. De ilyen csak egyszer volt.
Hozzánk a 3. kerületiből szokott jönni, általában fél óra alatt megjön, én nagyon szeretem. :)
Nagy a kínálat, nekem nagyon ízlenek a vegán ételeik is, a Pepe Margharita pizzájuk pedig isteni, nekem az a kedvencem, és végre egy hely ahol nem spórólják le róla a sajtot. :D
A pizzájuk nem rossz, de sok más helyen kapok jobbat, többnyire olcsóbban. A többi fogás viszont...
Lasagne: Az egyik fele száraz és sós, a másik (ezt öntötték nyakon paradicsomszósszal) olyan édes volt, hogy desszertnek is ehettem volna.
Wrap: Vállalható, mert a zöldségek frissek voltak benne, viszont árához képest eléggé drága (mondjuk ez a kínálatuk nagyobb részére igaz).
Volt tőlük még valami, de már nem emlékszem micsoda. Annyi rémlik, hogy nem volt vele gond, csak ennyiért várna az ember valami kis pluszt.
Összességében én azt mondom, hogy kis értékben egyszer próbáld ki. Ha bejön, máskor is rendelhetsz, ha viszont nem, akkor legalább nem buktál nagy összeget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!