Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Csajok, hogy érzitek magatokat...

Csajok, hogy érzitek magatokat már második napja matrózblúzban?

Figyelt kérdés

Természetesen, akinek azt kell viselnie.

Én már kezdem megszokni a szoknyával együtt. A végén még egész jól is fogom magam érezni benne.

18/Lány

2022. máj. 3. 11:24
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
82%

Miért van lányokon? Egyszerű, ez volt a divat, aztán ez lett a hagyomány. A divatban számos ilyen előfordul, az 1. VH környékén a rózsaszín is a fiúk színe volt. Dez ilyen.

Szerintem ha ennyire fáj a dolog akkor hordhatod nyugodtan. Tényleg senkit nem fog érdekelni. Elméletben továbbra is uniszex ruha, csak nincs rá kínálat és nincs kereslete, de hajrá még a végén divatot teremtesz.

2022. máj. 5. 14:02
 12/13 anonim ***** válasza:
69%

11.

Már túl vagyok rajta, és még pár osztálytársam is velem tartott anno.

El is gondolkodtak rajta sokan, hogy ez valóban furcsa, mit keres a lányokon egy férfi egyenruha? Ez mióta divat?

2022. máj. 5. 14:53
 13/13 A kérdező kommentje:

Nem az volt a kérdésem lényege, hogy trágár és undorító profilnévvel vitatkozz alatta.

Szóval kéretik tovább állni, és ott hőbörögni, ahol meg is hallgatnak. Köszöntem.

2022. máj. 5. 15:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!