Csajok, hogy érzitek magatokat már második napja matrózblúzban?
Természetesen, akinek azt kell viselnie.
Én már kezdem megszokni a szoknyával együtt. A végén még egész jól is fogom magam érezni benne.
18/Lány
Miért van lányokon? Egyszerű, ez volt a divat, aztán ez lett a hagyomány. A divatban számos ilyen előfordul, az 1. VH környékén a rózsaszín is a fiúk színe volt. Dez ilyen.
Szerintem ha ennyire fáj a dolog akkor hordhatod nyugodtan. Tényleg senkit nem fog érdekelni. Elméletben továbbra is uniszex ruha, csak nincs rá kínálat és nincs kereslete, de hajrá még a végén divatot teremtesz.
11.
Már túl vagyok rajta, és még pár osztálytársam is velem tartott anno.
El is gondolkodtak rajta sokan, hogy ez valóban furcsa, mit keres a lányokon egy férfi egyenruha? Ez mióta divat?
Nem az volt a kérdésem lényege, hogy trágár és undorító profilnévvel vitatkozz alatta.
Szóval kéretik tovább állni, és ott hőbörögni, ahol meg is hallgatnak. Köszöntem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!