Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fiúknak fura lenne a matrózing?

Fiúknak fura lenne a matrózing?

Figyelt kérdés
Hasonlóra gondolok, mint a gimis lányok matrózblúza.

2022. jan. 10. 14:58
 1/8 anonim ***** válasza:
93%
Háát, mindenesetre nem megszokott...
2022. jan. 10. 15:22
 2/8 anonim ***** válasza:

Esetleg wishen vagy aliexpreszen be írod a keresőbe. Mintha fiú modellen is lett volna... de inkább csajok hordják, minden hol is.

Esetleg rá keresel hogy "sailor consplay" méret táblázat biztosan volt mellé.

Volt barátnőmnek volt 4 féle, mert imádta öket utcára is ... de szerintem egy pasin fura lenne, max valami jelmez bálba tudnám elképzelni.

Ám ujjabban ilyeneket sem szerveznek már...

2022. jan. 10. 18:47
 3/8 anonim ***** válasza:
Hát eléggé, tuti megkérdeznék: Matróz hol a hajója?
2022. jan. 10. 19:54
 4/8 anonim ***** válasza:
háát eléggé YMCA-s...
2022. jan. 10. 20:09
 5/8 anonim ***** válasza:
20%

Komoly a kérdés?

Én inkább azt kérdezném, hogy a nőkre hogyan került egy férfi tengerészeti egyenruha!

Anno a 20-as években az iskolás fiúk hordták, tehát nem értem a lányokra hogyan került? Látott már valaki női matrózt?

Nekik hol van a hajójuk? Igaz? 3-as. Vagy a lányoknál már nem poén?

Na, ezen gondolkozzunk el és akkor máris másképpen áll a dolog. Kedves 1-es is.

2022. jan. 10. 20:34
 6/8 anonim ***** válasza:
88%

Kedves 1-es vagyok...Igazad van ebben, és nem is vitatkozom.Csak ezzel az a baj, ha a mai kor embere meglát egy fiún, egy matrózblúzt, akkor nem az jut eszébe, amit Te itt leírtál. Az a minimum, hogy "hülyének" nézi.

Ezt egyáltalán nem bántásként írtam, mert maximálisan toleráns vagyok az emberekkel, és nem vagyok bunkó senkivel. De azért ebben is egy kis igazság, ha a szívedre teszed a kezed.

2022. jan. 10. 21:08
 7/8 anonim ***** válasza:
31%

6!

Köszönöm, hogy te legalább szalonképesen válaszoltál.

A kommentedre csak annyit tudnék hozzá fűzni, hogy én legalább utánna olvastam ennek a történetnek, arról pedig nem tehetek ha a kor embere erre sem veszi a fáradságot , csupán egy megszokott berögződés után ítélkezik.

Viszont a tények tudatában, én szoktam az ilyen öltözetű lányokat megmosolyogni…

2022. jan. 11. 11:45
 8/8 anonim ***** válasza:
Magában igen, ha felveszel hozzá egy matrózsapkát akkor már nem.
2022. szept. 12. 15:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!