Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért nem áll jól rajtam a...

Miért nem áll jól rajtam a csípőnadrág vagy alacsony derekú nadrág?

Figyelt kérdés
Homokóra alakom van, és kövérebbnek nézek ki benne, pedig nincs is rajtam plusz kg, és még mintha alacsonyabbnak is tűnnék benne.
2022. ápr. 26. 15:25
 1/8 anonim ***** válasza:
98%
mert rossz helyen "vág el" keresztben az alacsony derékvonal.
2022. ápr. 26. 15:37
 2/8 anonim ***** válasza:
96%

AZ ilyen csak kifejezetten nyulánk, hosszú lábú nöknek áll jól, a többit "összenyomja" a keresztirányú vonal.

Másrészt ha van akárcsak egész pici hasad is, azt "kiemeli", sokkal "látványosabb", mint normál derékmgasságnál.

2022. ápr. 26. 15:42
 3/8 A kérdező kommentje:
Nincs rajtam plusz kg, 170 cm, és 52 kg vagyok.
2022. ápr. 26. 15:44
 4/8 anonim ***** válasza:
96%
nem a plusz kiló, hanem a homokóra alkat!
2022. ápr. 26. 15:46
 5/8 anonim ***** válasza:
96%

Nem feltétlen van rajtad ténylegesen plusz, de ha a hasad nem egész feszes, akkor már a rövid derekú nadrágok kinyomják valamennyire.

De a fö gond, hogy ha nem elég hosszú a lábad, az átlagos nem elég.

2022. ápr. 26. 15:47
 6/8 anonim ***** válasza:
96%
Homokóra ablakhoz nem áll jól, mivel pont a csipődnél, azaz egy szélesebb részednél vág el.
2022. ápr. 26. 16:30
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2022. ápr. 26. 17:56
 8/8 anonim ***** válasza:
96%
A legfőbb szabály az, hogy mindig a test legvékonyabb részére kerüljön a hangsúly, homokóra alaknál ez a derék. Ezért nem áll jól a csípőnadrág.
2022. ápr. 26. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!