Elfogadható rövidnadrágban menni színházba 17éves fiúnak?
ha feltűnést akarsz kelteni, akkor hajrá! :)))
Fehér térdzoknival, fekete lakkcipővel, mint az 50-es években a 6évesek... :-D
Attól függ, milyen színház, ha a tesódat kíséred a bábszínházba, oda talán jó lesz, de általában színházban elvárás a hosszúnadrág. Akár az is lehet, hogy ha nem az elvárt öltözetben vagy, akkor be se engednek. Nyilván ez attól is függ, hogy egyébként mennyire elegáns hely, de én nem égetném be magam azzal, hogy nem engednek be.
Azt viszont továbbra se bírom felfogni, hogy úgy általában, nem elegáns helyekre, a sima hétköznapokban mi a mocsári hererák baj van a rövidnadrággal. Nem fogok azért belesülni 35 fokban a hosszúnadrágomba, miközben csak a boltba ugrok le, mert néhány embernek ez nem tetszik.
"Azt viszont továbbra se bírom felfogni, hogy úgy általában, nem elegáns helyekre, a sima hétköznapokban mi a mocsári hererák baj van a rövidnadrággal. Nem fogok azért belesülni 35 fokban a hosszúnadrágomba, miközben csak a boltba ugrok le, mert néhány embernek ez nem tetszik."
Zöldet adtam, mert alapvetően egyetértek. Nyáron munkába, nyelviskolába, boltba meg pláne rövidgytyában járok én is. Sőt, nagyrészt olyan fazonúak vannak nekem, amik térd fölé, vagy akár combközépig érnek. Állítólag jól áll, nem vagyok se dagadt, se visszeres, se extrém módon szőrös.
De a boltot nem nevezném "elegánsabb helynek". Oda szerintem teljesen jó az ilyen. És nem is csak a sarki kisboltról írok, ahova leugrik az ember. Nagyobb hipermarketekbe, plázába is nyáron simán rövidben megyek. Eszembe nem jutna hosszú gatyában aszalni magam 38-40 fokban. És soha nem éreztem még gáznak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!