Elfogadható rövidnadrágban menni színházba 17éves fiúnak?
Figyelt kérdés
Sötétkék rövidnadrág, nem farmer és kb 10 centivel ér a térdem fölé. Szerintetek beengednek így színházba?2022. ápr. 25. 19:06
11/43 anonim válasza:
Kényelmi szempontból semmi baj a férfi rövidgatyával, de ezek a Charlie Harper-es cargo shortok, amiben mindenki mászkál, látványra baromi rondák. Hobbitot csinál a férfiból.
13/43 anonim válasza:
Mondjuk szerintem normális munkahelyre se illik rövidnaciban menni. Strandbüfé szint...
14/43 anonim válasza:
ez a színháztól és az előadástól függ
15/43 anonim válasza:
14: azért én ilyet még Pintér Béla társulat, és hasonló alter előadáson se láttam még....
17/43 anonim válasza:
#8 félreértesz, én is pont azt írtam, hogy a boltban semmi nem indokolja, hogy ne a kényelmi szempontok diktáljanak
ezért nem értem a "17 felett nem hordunk rövidnadrágot" kommentelőket
akkor süljetek meg ti 😃
18/43 anonim válasza:
Kész szerencse, hogy nem csak a sort és a bunda létezik, így nem muszáj megsülni akkor se, ha az ember nem strandruhában akar lenni. :)
19/43 anonim válasza:
#18 a rövidnadrág nem strandruha
20/43 anonim válasza:
Szerintem, meg sok munkahely szerint pedig az. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!