Miben mennétek utcára, ha a lehető legkényelmetlenebb ruhákban akarnátok lenni?
Ennek mi értelme van? :D
Számomra a magassarkú cipő lenne a legkényelmetlenebb (túlsúly miatt) gyakorlatilag 2 lépést nem tudnék benne menni.
Ruhából a blúzt tartom a legkényelmetlenebbnek, meg bármit, ami szűk és szoros. A garbót is nagyon utálom és a réteges öltözéket nem tudom elviselni. Szóval ezek.
Tűsarkú
Neccharisnya
Szűk miniszoknya, ami minden lépésnél felcsúszik
Alatta valami nagyibugyi, ami csúszkál és bevág
Azon egy komoly alakformáló alsó, amiben alig kapok levegőt
Ultra push-up melltartó
Szúrós anyagból készült, nagyon mélyen dekoltált felső
És mindehhez valami olyan kistáska, ami véletlenül sem marad meg a vállamon, hanem folyamatosan tartani kell.
Cicanadrágban és valami szúrós pulcsiban.
A cicanadrág engem nagyon zavar, sportoláson kívűl nem tudom elviselni magamon. Felsők minden kényelmes nekem, aminek jó az anyaga.
két mérettel kisebb ing, ami már akkor szakadáshatáron van, ha csak kinyújtom a kezem
és jó műanyag, hogy belerohadjak a melegben
és hozzá tökszorítós farmer, ami régen volt divat
Tűsarkú, olyan, aminek ilyen hegyes az orra
Nejlonharisnya
Csipke tanga
Szűk, rövid szoknya, amit két lépésenként le kell húzni, különben kinn van belőle mindenem
Merevítős melltartó
Atléta trikó a felső alatt
Olyan 100% műanyag, szúrós, szűk fehér blúz, amit az általános sulis ünnepélyeken adott rám anyám
Kedves utolsó, talán te nem tudod eldönteni magadról ezt a kérdést?
Mindenki másnak köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!