Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Működhet a vivobra A-s méretű...

Működhet a vivobra A-s méretű mellekkel?

Figyelt kérdés

Ezen a linken láthatjátok:

[link]

Gondolkodom a rendelésén, azonban jóindulatúan is A-s melleim vannak. Ilyen esetben mennyire passzol? Nem kényelmetlen, "levegős"? Ahogy látom nem lehet választani kosárméretet, csak mellkasszélességet.

Köszönöm ha válaszoltok. :)

#melltartó #kényelem #vivobra #vivozebra
2022. ápr. 17. 19:18
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem tölti ki.
2022. ápr. 17. 21:47
 2/6 A kérdező kommentje:
Próbáltad is? Vagy csak feltételezés?
2022. ápr. 17. 22:11
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is kicsi és az ilyen toppokat nem tölti ki. De konkrétan ezt nem próbáltam.
2022. ápr. 17. 22:14
 4/6 A kérdező kommentje:

Az a vicces amúgy, hogy próbáltam egy barátnőmét, de már hónapokkal ezelőtt, és nem emlékszem, hogy mennyire töltötte ki. :/

Te hol vásárolsz melltartót? Más alternatíva is érdekel, csak már unom a merevítőseket, mert kidörzsöli a bőrömet.

2022. ápr. 17. 22:17
 5/6 anonim ***** válasza:
68%
A-s mellre minek ilyen?
2022. ápr. 18. 08:49
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
4: normális melltartót veszek, aminek állítható minden pántja. Nagyon sok van már merevítő nélkül. Én se szeretem a merevítőset. Intimissimiben és Dechatlonban szoktam mostanában venni.
2022. ápr. 18. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!