Mindenhol a hátat szabadon hagyó ruhákat látom csak. Mi van a mellekkel?
Szeretnék venni néhány maxi ruhát, de szinte csak olyanokat látok, amiknek nyitott a háta, vagy legalábbis esélytelen, hogy melltartót vegyen alá az ember:
Aki nem olyan lapos, mint egy deszka, az hogy oldja meg? Melltartó nélkül szerintem senki nem venné fel szívesen.
Márpedig ezeket csak úgy lehet felvenni máskülönben ízléstelenül nézne ki. Lehet kapni ilyen szilikonos öntapadós melltartót de nekem nincs jó tapasztalatom vele. Ha esetleg olyan a ruha hogy a bimbód látszódhat akkor azt eltudod takarni.
Nagyok a melleid? Kényelmetlenül éreznéd magad melltartó nélkül?
Egyszer már rendeltem az oldalról:
Vettem hozzá egy tapadós szilikon melltartót, de az valami rettenet, sosem használtam. Nyomi formája van tőle a mellnek, izzad alatta, ha kilátszik mégis, az nagyon gáz.
Melltartó nélkül meg igénytelennek tartom a megjelenést, kivéve, ha valakinek ilyen szép és pici melle van, mint ezeknek a modelleknek.
A kommersz üzletek sose arról voltak híresek, hogy stílusilag/szabásilag/kényelmi szempontból kedvezzenek a mellben/fenékben erős lányoknak.
Sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!