Miért az egyforma unalmas öltözék az elfogadott ffiaknak?
Figyelt kérdés
Életük 99%ban ugyanazt a pár stílust kell hordani a ffiaknak. Ez az elvárás. Miközben a nők bármit variálhatnak, bármilyen új divatot megengedhetnek maguknak.2022. ápr. 17. 11:48
21/25 anonim válasza:
Tudod egy olyan buta embert aki azonnal csak lebhúzázni tud egy másikat aki nem áll be a sorba az egyenruhát viselő szürke egerek közé akik egymás megnyugtatására veszik fel az egyforma ruháikat, és csak ezt a szót ismeri arra aki másképpen öltözködik, azt valóban szívesen megbhaszatnám az anyja hátán.
22/25 anonim válasza:
"azt valóban szívesen megbhaszatnám az anyja hátán."
Szerintem te magadat akarod megbhaszatni, csak nem mered felvállalni.
23/25 anonim válasza:
22.
A legjobb védekezés a támadás..? Kis szerencsétlen.
Talán valami új szöveggel állj elő ne az enyémet forgasd ki.
24/25 anonim válasza:
Van férfiak számára is sokféle ruha, csak a legtöbbeteknek olyannyira törékeny az egoja, hogy képes egyszínű unalmas cuccokba öltözni, csak mert minden más b.zis. A férfiak egymást is rendszeresen megszólják.
25/25 anonim válasza:
24.
Ez így van ahogy leírtad.
Én ezen a sztereotípián jutottam túl.
Mellesleg akik egymást megszólják azok nem férfiak, hanem csak fiúkák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!