Miért az egyforma unalmas öltözék az elfogadott ffiaknak?
#4 vagyok és tényleg nem értem a problémádat. Nem tudom hol élsz és hány éves vagy, de nekem egyáltalán nem csak elegáns öltönyös és lazább farmeres ismerőseim vannak, mégsem tudok róla, hogy rendszeresen vernék őket. Ismerek hosszú, feketére festett hajú metálos arcot, aki tele van aggatva láncokkal és földig érő bőrkabátban meg hosszú bakancsban járkál, és még soha nem akarta megverni senki. Egyetemen az egyik meleg csoporttársamnak műkörme volt, csillogó szájfényt használt és rendszeresen hordott nőiesebb ruhadarabokat, de elvileg őt se bántotta soha senki, maximum páran megbámulták. Egyetemisták között egyébként is tök sok extrémebb arccal találkoztam, voltak bőven metálosok, rasztás hippik, gördeszkások, de még pasztellkék hajú "e-boy is", és mindegyikük egyedien öltözött.
Vagy te mégis mit szeretnél hordani, ami miatt szerinted megvernének? A nőket is ugyanúgy megbámulhatják/megszólhatják ám bizonyos helyeken, ha nem szokványosan néznek ki.
Nem egy nagyvárosi egyetemből indulnák ki, ahol sok külföldi is van. Általában kérdem.
Tapasztalatom is mutatja, hogy ha eltérek az átlagtól, egyből kapom a negatív megjegyzéseket.
De a szülemet nézve akik mindig jól és elegánsan jelennek meg valahol szinte minden alkalommal civakodásba mennek bele a ruhák miatt, pedig mint írom teljesen átlagosan öltöznek, mégis késhegyre menő vitát tudnak csinálni.
Jó a kérdésed!
Én férfi vagyok, ez nekem is feltűnt, és éppen ezért nem vagyok hajlandó “egyenruhákat” hordani. Én azt veszek fel amit szeretnék.
Persze sok gyáva , hiú van közöttük akik az idegeneknek próbálnak megfelelni, és emiatt sosem hordanak azt amit szeretnének, és ezért is sok kényelmes ruháról maradnak le.
De náluk az a fő, hogy egymásnak megfeleljenek..
F.44
18.
A primitív kérdésedből ítélve te csak az “egyenruha” stílusba öltözve látszol férfinek.
Nekem más ruhákban is sikerül.
De is merek embereket akik szívesen megbhasznának téged anyád hátán..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!