Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért elfogadott ha a férfiak...

Miért elfogadott ha a férfiak félpucérak?

Figyelt kérdés

Nyáron sörhasú, szőrös, rusnya pasik lazán járkálnak az utcán is póló nélkül. Némelyiknek nagyobb mellei vannak mint egy nőnek. Miért nem büntetik az ilyet? Miért ennyire elfogadott?

Rengeteg gyakoris kérdésnél látom hogy verik a nyálukat ha a nők leggingset hordanak az utcára. Teljesen mindegy milyen vastag leggingset. Igénytelennek, magamutogatásnak tartják az ilyet...

Ebből merült fel bennem a kérdés, hogy a félpucér

D+ kosaras bögyös póló nélküli férfiak az utcán miért nem váltanak ki az emberekből hasonló ellenszenvet?

Ez miért elfogadott? Ezt miért nem tartják magamutogatásnak? 🤔

Sokan példálóznak gyerekekkel is.

Nem traumatikusabb látvány egy kisgyereknek a felvázolt groteszk "férfi" test, mint egy leggingses nő (akinek át se látszik a leggingse)?

2022. márc. 16. 14:37
 1/10 Noren1989 ***** válasza:
93%

Az sem elfogadott.

Max bizonyos népcsoportoknàl.

2022. márc. 16. 14:57
 2/10 anonim ***** válasza:
29%
Mit érdekel ez téged? Öltözz úgy, ahogy akarsz! Felőlem járhatsz tangában is a Kálvin téren 😀 A gyerekeket pont nem érdeki ez a marhaság, elhiheted. Attól, hogy itt háborogsz, még ugyanúgy fog mindenki járkálni, ahogy neki jó.
2022. márc. 16. 14:57
 3/10 anonim ***** válasza:
39%
Ezt én sem értem. Meg azt sem, hogy nők takargatják magukat fehérneműben, miközben bikiniben meg strandolnak.
2022. márc. 16. 15:02
 4/10 anonim ***** válasza:
68%
Ezen már én is gondolkodtam. És nem is csak a kisebbség csinálja. Nekem egy vidéki magyar mesélte nemrég, hogy náluk a faluban simán mászkál mindenki félmeztelenül. Nem tudom, miből gondolják, hogy mindenki az ő sörhasukra és hátszőrzetükre kíváncsi. (Mondom ezt átlagos alkatú nőként úgy, hogy én sem pakolom ki a különféle testrészeimet közszemlére akkor sem, ha meleg van.)
2022. márc. 16. 15:55
 5/10 anonim ***** válasza:
88%

Ez jó kérdés. Kisportolt, mutatós férfiakat ritkábban látok én is nekivetkőzve, mint Lölőket.

Mondjuk őket pedig leöltöztetni jó. :D

2022. márc. 16. 16:52
 6/10 anonim ***** válasza:
28%
3-as... Mondjuk ezzel egyetértek. Sosem fogtam fel, hogyha véletlen meglátsz egy nőt akárcsak melltartóban is, rögtön visít, hogy hogyan merészeltél ránézni. De bezzeg a strandra felveszi a tangabikinit. Mégis mi a különbség egy fehérnemű és egy bikini között azon kívül, hogy más az anyaguk?
2022. márc. 16. 18:00
 7/10 anonim ***** válasza:
31%

Mert ők nem magamutogatják magukat, hanem melegük van :)

Amúgy igazad van, ritka igénytelen.

2022. márc. 16. 19:40
 8/10 anonim ***** válasza:
4%

A csajok esetében miért elfogadott a pitcsagatya? Amiből a segge negyede kilátszik?

Csak hogy kérdéssel illusztráljam az egyenjogúságot.

Az egyik félnek ezt szabad, a másiknak meg amazt.

Mellesleg a szőr miért bánt téged? Eddig lebúzihszták azt a pasit aki nem szőrös.

Most meg gond?

El kéne már dönteni, hogy egy férfinek mit szabad és mit nem!

2022. márc. 17. 11:25
 9/10 anonim ***** válasza:
45%
Mert az igénytelenség alapból elfogadott.
2022. márc. 17. 13:22
 10/10 anonim ***** válasza:
89%
Attól függ, hol van az az utca. Ha a Balatonparton, akkor oké. Ha a főváros közepén, akkor nem oké. Aligöltözött nőknél detto.
2022. ápr. 10. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!