Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Csajok, szoktatok még blúzt...

Csajok, szoktatok még blúzt és/vagy szoknyát viselni?

Figyelt kérdés

Csak elvétve látok már egyet-egyet, ami szomorú. Nemhogy együtt, külön külön is nagyon ritka már. Szinte csak akkor látok rajtatok ilyen csinos szettet, ha nagyon-nagyon kötelező valahova...

Nyugtassatok meg, hogy azért van még, aki szereti a szoknyát és a blúzt!

(Nem foglak fétises privát üzenetekkel bombázni titeket, megígérem.)

26/F

2022. ápr. 15. 13:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Szoknyát gyakran hordok, télen is akár. Blúzokat nagyon ritkán, de igyekszek a szoknya stílusához passzoló felsőket hordani azért.

21/N

2022. ápr. 15. 16:20
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Én szeretem. Blúzokat gyakrabban hordok, de nagyon szeretem őket, szoknyát ritkábban, a hétköznapokban annyira nem érzem jól bennük magam, de tetszenek. Alkalmakkor szinte mindig szoknyát veszek fel, illetve hétköznapok során nyáron szoktam egyberuhákat hordani.

Amúgy én lányként is észrevettem, hogy ritka, amikor ritkán szoknyában megyek ki az utcára, úgy érzem magam, mintha túlságosan ki lennék öltözve (pedig nem koktélruhát veszek fel), a pasik is jobban megbámulnak, akkor is, ha a legegyszerűbb, sportosabb farmerszoknya van csak rajtam.

2022. ápr. 15. 16:20
 3/11 anonim ***** válasza:
14%

Imádom mindkettőt.

[link]

[link]

2022. ápr. 15. 16:39
 4/11 anonim ***** válasza:
Szoktam, perszex
2022. ápr. 15. 17:12
 5/11 A kérdező kommentje:

#3: Takarodj már az oldalról a borzalmasan ronda, gyűrött fehér ingeddel. Kitakarod az arcát, ráadásul a kép is egy webshopból lopott.

A másik képpel is garázdálkodtál már itt. Az meg nem szoknya, hanem egy széles öv.

Pont a magadfajták miatt hiszik a nők már minden kérdésre, hogy fétises barom a kérdező. Szóltak már neked szép szóval is, az nem ment, akkor most én mondom, hogy húzz már el innen, és vedd fel te ezeket a szarokat, ha ennyire erre akarod verni.

Csajok, nektek köszönöm szépen a választ!

2#: Ez tény, én is jobban megnézek egy szoknyás, blúzos lányt. Nálam az ok az, hogy csinosak, elegánsak, és különlegesek vagytok úgy, pont azért, mert ritka már manapság.

2022. ápr. 15. 17:20
 6/11 anonim ***** válasza:
A blúzokat imádom, szoknyát viszont sosem hordok, már gyerekként is rühelltem.
2022. ápr. 15. 18:14
 7/11 anonim ***** válasza:
Blúzt nem annyira, de mindenképpen valami csinos felsőt választok szoknya mellé. Meg az egyberuhákat
2022. ápr. 16. 01:12
 8/11 anonim ***** válasza:

Csinos felsőt hordok, a hagyományos bluzokat nem nagyon szeretem, inkább ruhát hordtam amúgy. Kényelmes, csinos, reggel nem kell keresni, hogy alulra ezt, felülre azt.

Sajna nem annyira praktikus viselet már számomra, így megritkult a viselésük is.

2022. ápr. 16. 03:58
 9/11 anonim ***** válasza:
36%
Akkor szoktam hordani, ha vizsgázni megyek. Akkor is inkább fehér inget veszek fel fekete farmerral. Blúzban, "ünneplőben" mindig nagyisnak érzem magam.
2022. ápr. 16. 10:24
 10/11 anonim válasza:
Szoknyát és blúzt is szeretek viselni, együtt is és külön is, akár lazább, akár üetiesebb szetthez. 36N
2022. ápr. 16. 11:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!