Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Férfiként irodába nyáron...

Férfiként irodába nyáron térdnadrág?

Figyelt kérdés

Szerintetek illene oda / vehetnék fel? Irodai dolgozóként hivatalba.

Azt értem hogy a rövidnadrág kicsit túl sok. Kifogásolják is.

De térdnadrág esetleg szerintetek beleférhet?

Értem én hogy irodai öltözet, de férfiként nekem ugyan úgy hosszú nadrágban kellene megsülnöm? Úgy értem a nők hordhatnak szoknyát, és hordanak is nyáron az irodában, ők nem gyúlnak úgy meg.

Ez egy kicsit igazságtalan így. Előre szóltak nekem hogy rövidnadrág az nem kéne. Nőknek meg rövid szoknya. De a kicsit hosszabb szoknya nekik szabad. Ebből következtettem hogy térdnadrág talán beleférne.

Ti hogy gondoljátok ezt?

2022. ápr. 11. 21:22
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Az egy dolog hogy mi az elegáns. De nyáron meg lehet sülni folyton hosszú nadrágban ülve. A nők könnyen beszélnek annyi féle ruhájuk van amiben jól szellőznek, a férfiaknál más a helyzet.
2022. ápr. 12. 17:28
 12/16 anonim ***** válasza:
Ha tiltják a rövidet, akkor biztos lehetsz benne, hogy csak hosszút engednek. Természetesen a nőket is kötelezni kellene a harisnyára és zárt cipőre, mert ez nemi diszkrimináció.
2022. ápr. 12. 21:21
 13/16 anonim ***** válasza:

Irodában dolgozom, és rendszeresen találkozom ügyfelekkel, de ettől függetlenül nyáron teljesen rendben van a rövidnadrág.

De ez tényleg az adott helytől függ minden esetben. Szóval kérdezd meg, hogy pontosan mit értettek ez alatt. Jó eséllyel az lesz a válasz, hogy ha nem rövid, akkor értelemszerűen hosszú, de ezt nekik kell megmondani, nem nekünk.

2022. ápr. 12. 22:39
 14/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2022. ápr. 13. 07:13
 15/16 anonim ***** válasza:

Azért írtam a tenisz gatyát , kérdező!

Elegáns is meg rövid is, gondolom az ötletért lettem lehúzva…

2022. ápr. 13. 10:51
 16/16 anonim ***** válasza:
Nyáron légy Skót, és hordj Kilt-et. :)
2022. ápr. 17. 03:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!