Szerintetek illene oda / vehetnék fel? Irodai dolgozóként hivatalba.
Azt értem hogy a rövidnadrág kicsit túl sok. Kifogásolják is.
De térdnadrág esetleg szerintetek beleférhet?
Értem én hogy irodai öltözet, de férfiként nekem ugyan úgy hosszú nadrágban kellene megsülnöm? Úgy értem a nők hordhatnak szoknyát, és hordanak is nyáron az irodában, ők nem gyúlnak úgy meg.
Ez egy kicsit igazságtalan így. Előre szóltak nekem hogy rövidnadrág az nem kéne. Nőknek meg rövid szoknya. De a kicsit hosszabb szoknya nekik szabad. Ebből következtettem hogy térdnadrág talán beleférne.
Nem írod, milyen iroda. Így mi nem tudjuk megmondani. Kérdezd meg odabent.
2022. ápr. 11. 21:32
2/16 anonim válasza:
Ugyan már,mindenhol van légkondi. Hivatalban nem láttam még rövidnadrágos pasit,építkezésen a művezető irodájában viszont már igen. Nem mindegy...
2022. ápr. 11. 21:37
3/16 anonim válasza:
Ha 8 éves vagy, simán.
2022. ápr. 11. 22:01
4/16 anonim válasza:
Ha ugyfelekkel kell talalkoznod vagy pl. ugyvedi irodarol van szo, biztosan nem engedi a dress code. Mas cegeknel, kulonosen IT teruleten siman beleferhet.
2022. ápr. 11. 22:12
5/16 anonim válasza:
NEM!
2022. ápr. 11. 22:23
6/16 anonim válasza:
Még utcára is nevetséges!
Vagy hosszú legyen egy nadrág, vagy rövid.
Ez a sem hosszú, sem rövid kategória semmire sem jó.
F.
2022. ápr. 12. 08:12
7/16 anonim válasza:
"Ugyan már,mindenhol van légkondi."
Nincs mindenhol.
2022. ápr. 12. 08:29
8/16 anonim válasza:
Valószínűbb, hogy nem lehet, de kérdezd meg a többiektől, biztos tudni fogják. Nálunk nem engedik a térdnadrágot, pedig nem is találkozunk ügyfelekkel. Nőknek se, szóval aki nem szeret szoknyát hordani, az ugyanúgy hosszúnadrágban van. Légkondival abszolút kibírható, főleg ha olyan nadrágot veszel fel, aminek vékonyabb az anyaga.
2022. ápr. 12. 10:51
9/16 anonim válasza:
ha infos vagy, nyugodtan mehetsz bármibe. ha nem, és van ruhapénz és dress code, akkor abban kell menni. amúgy meg nézd meg mit veszenk fel a többiek.
2022. ápr. 12. 10:55
10/16 anonim válasza:
Most komolyan. A férfiak ettől a térd gatyától nem tudnak megszabadulni?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!