Mi a véleményetek azzal kapcsolatban, hogy már egy jó pár éve divattá vált a férfi haspóló? 22/L
Pesti vagyok, és gyakran megyek ide-oda a belvárosban, és időnként láttam pasikat, akik követik ezt a divatot, és haspólóban mászkálnak.
Én személy szerint nem ellenzem, mert egyrészt úgy vagyok vele, hogy ez a ruhadarab egy pasinak is jól állhat, ha megvan hozzá az alakja, másrészt úgy gondolom, hogy ha a pasiknak ez nagyon nagy bűn, nekünk lányoknak sem kéne ilyet hordani. (Hozzáteszem, én szeretek ilyet viselni)
Az én gondolkodásom olyan, hogy a 21. században már rugalmasnak kellene lenni a divat kapcsán, ezért én nem rosszallom, hogyha a pasik "kölcsönveszik" tőlünk ezt a divatot, de kíváncsi vagyok a ti véleményetekre is.
Szerintem ritka hülyén néz ki egy "férfi" haspólóban. Most meg lehet kövezni, de egy ilyenben az összes férfiassága elvész az illetőnek.
(mondjuk az esetek 99,9%-ban nem is azok hordják, akik férfiasak akarnak lenni...)
Nem tudom mi ez a kérdés…
Nőnek sem kéne hordani.
Vagyis, bocsánat: az, aki haspólót hord az nem is NŐ! Hanem egy k.
még egyetlen férfit sem láttam haspólóban
az utolsó hasonló dolog, ami eszembe jut, az amikor nyáron az ötvenes pacákok a kocsmából hazafelé kiszabadították a póló alól a méteres sörhasat
de nekem tényleg mindegy, hogy ki mit hord.
Én kizárólag idősebb, pocakos embereken láttam ilyet, mégpedig úgy, hogy az átizzadt asszonyverőt felhúzták a csúcsosan hájas sörhasukon.
Emiatt nem támogatom a széleskörű viselését.
Csajokon pedig iagzából az a kérdés, hogy hol hordják és mekkora/milyen rövid a haspóló?
Ha strndon vagy szórakozóhelyen hordja, az ok. Ha utcára, akkor ne legyen felháborodva, hogy ajánlatot kap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!