Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok gáz ez az öltözködés?

Lányok gáz ez az öltözködés?

Figyelt kérdés

Fekete farmer ,fekete calvin kelni póló ,fekete fehér Nike cipő és egy sportosan elegáns Armani óra .

Szerintetek probléma,ha több féle a márka?

Előre is köszi a választ

2022. ápr. 10. 14:39
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
na ahogy olvasom a válaszokat, a sznoboknak nem feleltél meg, dobd ki az egészet, és vegyél fel olcsó kinai tornacsukát, mackónadrággal meg egy noname pólóval, mert ami nem megy, azt ne erőltesd. :D
2022. ápr. 12. 11:08
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

#10. Nem vagyok sznob, de egy Ilyen fost nem tudom senkinek sem jó szívvel ajánlani.

[link]

Ennyi pénzért, vagy kicsit többől lehet venni tényleg igényes órát, ami 10 év múlva is érhet ugyanannyit…

A nagy divatmárkák órái, mint az Armani, Michael Kors, Ralph Lauren, meg ilyenek, nagyon nem érnek annyit amennyiért adják Őket.

Eleve nem is Ők gyártják, hanem megveszik és csak a logót teszik rá.

Egy Citizen, vagy Seiko ezerszer jobb vétel.

2022. ápr. 12. 11:17
 13/13 anonim ***** válasza:

Miért hiszi mindenki, hogy húde drága cuccok ezek. Tegnap voltam Sport Directben és 8K ért vágják az emberhez az Armani pólókat. Órákat meg lehet kifogni még 20 ért is akciósan, meg 30 ért. Én is annak idején 15K ért vettem meg egy Diesel órát mert akcióban volt utolsó darabok.

Kérdezőnek meg az, hogy probléma e a többféle márka attól függ ha nagyon pénzesnek és menőnek akarsz látszani akkor igen az, mert aki igazán jómódú megengedheti magának, hogy kitudjon rakni egy szettet 1 márkából mert az az igazi. Aki ennyi márkát összedobál olyan hatást kelt, hogy van pénzem de nem annyi, hogy bármit megengedjek magamnak ameddig akarom, hanem csak néha néha becsúszhat egy kis túlköltés. Ha csak egyszerű embereket szeretnél vele lenyűgözni arra jó de eleganciát nem fog sugározni.

2022. ápr. 13. 02:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!