Lányok! Előfordult veletek olyan hogy úgy vettetek fel pulcsit vagy dzsekit, hogy nem volt alatta más?
Tehát amikor csak a pulcsit vagy a kabátot kaptátok magatokra, de felül nem volt alatta semmi, se melltartó, se póló, se trikó...
Most NEM az előjátékra meg hasonló szexuális töltetű dolgokra gondolok, azokat ne írjátok, hanem amikor valami hétköznapi helyre mentetek és vagy sietség, kapkodás, vagy kényelem, vagy időjárás, akármi miatt így öltöztetek. Veletek volt már ilyen? Hogy éreztétek így magatokat?
Van 1-2 bő hoodiem, azokat szoktam néha csak úgy "üresen" felvenni itthonra, és előfordult már, hogy így mentem el a közeli boltba. Nyilván kellemesebb, tavasziasabb időkben történtek ezek.
Egyébként érzetre nem volt semmi extra.
Nekem volt, mikor télen jött a futár. Épp akkor ébredtem, nem volt kedvem pólót IS felvenni, felvettem a télikabátom meg egy nadrágot, aztán úgy mentem ki a kapuhoz.
A telken kívülre nem mennék így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!