Nőtársaimat kerdezem, hogy előfordult-e már veletek, hogy fiú cipőt vettetek és hogy ez mennyire fura?
Figyelt kérdés
A felnőtt cipő és a fiú (gyerek) cipő majdnem teljesen ugyanolyan, talán a hozzáértők látnak egy kis eltérést, de a gyerek cipő féláron van, így lehet azt venném. Egy Nike cipőről lenne szó. Még a fiú méretezésben van is kisebb női méret, így azzal nem is lenne gond. Vásároltatok már magatoknak így?2021. dec. 28. 19:31
1/5 anonim válasza:
Persze, vedd meg. Muti egy linket a cipőről, had tekintsük meg.😊
2/5 anonim válasza:
Max szélesebb. Nem tudom, milyen érzés.
3/5 anonim válasza:
Anyukám van amikor a férfi részlegről vesz cipőt, mert onnan tetszik neki az egyik. Nincs ebben semmi fura, vedd meg nyugodtan. :)
4/5 anonim válasza:
A cipőim fele uniszex. Converse Allstar pl.
5/5 anonim válasza:
Én vettem már 38,5-es gyerek Nike cipőt, nem látszott rajta eltérés a felnőtt verziótól és kényelmes is.:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!