Lehet igényesen öltözködni melegítővel, vagy mindenképp igénytelennel hat?
Figyelt kérdés
Alapjáraton elegáns ruhákat hordok iskolában, mindig meg szoktam válogatni mit veszek fel. Viszont szeretnék egy picit “bűnözni” és számomra a legkényelmesebb szettet összeállítani holnapra, ami egy szürke melegítőből és egy fehér tapadós pólóból- fehér sportcipőből áll. Szerintetek egyszer belefér, vagy iskolába semmiképp sem elfogadható?
17/l
2022. ápr. 5. 20:54
A kérdező szavazást indított:
Belefér, gyakran hordom
Egyszer beleférhet
Nem iskolába való, teljesen kizárt
33 szavazat
1/5 anonim válasza:
Semmi gond vele, ha tehetném én is minden nap melegítőben lennék
2/5 anonim válasza:
Sokan viselik sajnos. Olyan oroszos - gopnikos. [link]
3/5 anonim válasza:
Szerintem szuper lesz a szetted, ha egy oversized pólóval hordanád, akkor tűnne kicsit "igénytelennek" (de az is stílus, kinek mi) viszont tapadós felsővel semmi baj nem lesz
4/5 anonim válasza:
Ki nézi ma már, hogy ki mit hord a suliban? Viccen kívül, azt hittem, már kinőttünk ebből.
Vedd fel, amit szeretnél, ami kényelmes, senkinek semmi köze hozzá. Ha jól érzed magad benne, akkor úgyis jól fogsz kinézni külső szemmel is!:)
20/l
5/5 anonim válasza:
Vedd fel nyugodtan pintereszten egy csomó melegítős szettet látok, ami tök jó utcára is. Fiúkon, lányokon, ha minőségi és nem a kínaiból száz éve vett agyonmosott cucc akkor teljesen jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!