Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Tényleg annyira gáz meg...

Tényleg annyira gáz meg igénytelen egy övtáska? Miért?

Figyelt kérdés
Szerintem praktikus, nem a farmerem zsebét deformálja a telefonom vagy a tárcám vagy épp a kulcsaim, és nem is tudom mi nézne ki benne rosszul. Mégis megkaptam már nem egyszer hogy ez milyen gáz. De megindokolni gyakorlatilag egyikük sem tudta...
2021. jún. 2. 09:29
 1/7 Sunshinedoll ***** válasza:
88%
Szerintem nem az, tényleg praktikus, ráadásul az elmúlt pár évben most megint divatos lett.
2021. jún. 2. 09:37
 2/7 anonim ***** válasza:
85%

szerintem sem gáz.

mellesleg nem sok olyan öltözködési "baki" létezik, amire észszerű indok van. a többségük egyszerűen csak kialakul, a birkahajlamúak meg kórusban hangoztatják, hogy milyen gáz

2021. jún. 2. 10:20
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
most ujra divat es mar nem az van, mint a 90-es evekben volt, hogy mindenfele csunya ovtasi a mellkasig felcsatolva. szerintem vannak tok jok, le kell szarni az ilyen okoskodo idiotak beszolasait, gonolom, rajtuk is van egy csomo gaz dolog..
2021. jún. 2. 10:47
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem tetszenek, de nem tartom gáznak, igénytelennek. Mármint, ez csak egy táska, mi lenne benne a gáz? Nekem személy szerint nem tetszik, én nem hordanám, de megértem, ha valaki igen, hiszen tényleg praktikus egy csomó esetben.

De pl. sokan olyan sok dolgot igénytelennek tartanak. Pl. ha egy pólónál kilátszik a melltartó pánt. Sokan azt is igénytelenségnek tartják, meg gáznak, és szerintem az sem egy nagy tragédia, szerintem nem igénytelenség.

Szóval ha neked tetszik, hordd. A kettes válaszolóval egyetértek, rengeteg ilyen öltözködési baki van, amit csak random kitaláltak, és "gáz", pedig nincs rá logikus indok, hogy miért lenne gáz.

2021. jún. 2. 12:09
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Én se értem miért lenne gáz. Szerintem inkább az a gáz hogy nem raknak értékelhető zsebeket a nadrágokra. :D

Én szeretem az övtáskát, bevásárláskor nem kell egy nagy táska azért hogy vigyek magammal telefont, kulcsot, zsebkendőt, kézfertőtlenítőt, de a zsebeimben meg nem férnek el ezek.

2021. jún. 2. 15:48
 6/7 anonim ***** válasza:
43%
Igénytelen rossz szó. Ízléstelen a megfelelő. Egyszerűen nem szép. Csak praktikus. De az ember nem megy utcára tetszelegni övtáskában, hanem munkához hordja.
2021. jún. 3. 23:28
 7/7 anonim válasza:
100%
Én hordok, igaz nem a derekamon. Általában megnyújtom rajta a rögzítő szíjat, és átrakom a nyakamon ilyen átlósan a hónom alatt van, kicsit hátra. Szerintem nem gáz, nekem is tele lenne a zsebem mindenféle kacattal. Telefon, egy önvédelmi eszköz, egy stift-izzadásgátló, személyes irataim, és a lakáskulcs. Én még nem láttam senkit ezen mosolyogni, vagy furcsán nézni sem. Igaz nem is túl nagy, meg azért addidas pofásan néz ki.
2021. jún. 9. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!