Tényleg annyira gáz meg igénytelen egy övtáska? Miért?
szerintem sem gáz.
mellesleg nem sok olyan öltözködési "baki" létezik, amire észszerű indok van. a többségük egyszerűen csak kialakul, a birkahajlamúak meg kórusban hangoztatják, hogy milyen gáz
Nekem nem tetszenek, de nem tartom gáznak, igénytelennek. Mármint, ez csak egy táska, mi lenne benne a gáz? Nekem személy szerint nem tetszik, én nem hordanám, de megértem, ha valaki igen, hiszen tényleg praktikus egy csomó esetben.
De pl. sokan olyan sok dolgot igénytelennek tartanak. Pl. ha egy pólónál kilátszik a melltartó pánt. Sokan azt is igénytelenségnek tartják, meg gáznak, és szerintem az sem egy nagy tragédia, szerintem nem igénytelenség.
Szóval ha neked tetszik, hordd. A kettes válaszolóval egyetértek, rengeteg ilyen öltözködési baki van, amit csak random kitaláltak, és "gáz", pedig nincs rá logikus indok, hogy miért lenne gáz.
Én se értem miért lenne gáz. Szerintem inkább az a gáz hogy nem raknak értékelhető zsebeket a nadrágokra. :D
Én szeretem az övtáskát, bevásárláskor nem kell egy nagy táska azért hogy vigyek magammal telefont, kulcsot, zsebkendőt, kézfertőtlenítőt, de a zsebeimben meg nem férnek el ezek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!