Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Egy fiúnak hogy kell hordani...

Egy fiúnak hogy kell hordani az övtáskát? A váll melyik oldalán?

Figyelt kérdés

16 éves hetero fiúról lenne szó :D. Vettem egy adidas övtáskát: [link]

Ennél a táskánál hátulról nézve bal oldalon van a csatt része. Ami azt jelenti hogy úgy lehet hordani ha a jobb válamra veszem fel. Szóval a bal oldalamon van a táska. A táska szíjja a jobb vállamon. Viszont én szinte 1 emberrel se találkoztam aki így hordja. Mindenkinek a jobb oldalon van a táska (a táska szíjja a bal vállon) viszont nekik a táskáján másik oldalon van a csatt része :DD. Szóval nem értem. Az Adidas az külön olyan táskákat gyárt amin nem ott van a csatt része? Vagy hogy működik ez? Ezt is fellehet venni bal vállra viszont elég furán néz ki mert a csatt része akkor látszik. Lapozzatok eggyett jobbra és látszik lefényképezve: [link]

(ne tévesszen meg senkit a neve ez egy unisex táska nem női)

Ha azt akarom hogy ne látszodjon a csatt része akkor így kéne hordani:

[link]

Úgy meg kb senki nem hordja.

Hogy hordjam ezt a táskát hogy ne nézzenek se melegnek se h*lyének? :D

2020. jún. 22. 12:43
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem attól fognak melegnek gondolni, hogy melyik válladra teszed a táskát. Ez hülyeség. Ott hordod, ahol akarod.

Igaz én már nagyon rég voltam 16 éves, de az övtáskát-mint ahogy a neve is mutatja- régen az öv helyénél, vagyis csípőre téve hordták. Már akkoriban is megosztó darab volt. Ezért nem is értem ezt a divatot, hogy vállra teszik. Akkor miért nem veszel inkább egy normális táskát?

2020. jún. 22. 12:49
 2/5 A kérdező kommentje:
Persze tudom hogy az övön hordták. Nálunk "mindenki" a vállán hordja
2020. jún. 22. 12:55
 3/5 anonim ***** válasza:
57%
2 Tudom, azért írtam, hogy édes mindegy hogyan hordod, ha egyébként sem tölti be az eredeti funkcióját.
2020. jún. 22. 12:57
 4/5 anonim ***** válasza:
59%
Szerintem gáz így, nagyon.
2020. jún. 22. 19:27
 5/5 anonim ***** válasza:
73%

Valami troll kitalálta, hogy átdobja a vállán, a sok idióta meg bevette. Övtáska, az öv helyén kell hordani. Minősített esete, amikor a tartórész a hátán van, hát az aztán nagyon praktikus. Mondjuk az sem sokkal jobb, amikor elöl van és a fejet hátrafeszítve kell vakoskodni, hogy 10 centiről is lássuk, mit veszünk elő.

A csatt meg csat, a csatt az a pofon.

2020. jún. 22. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!