Milyen testalkat típusba tartozok? Részletek lent.
Figyelt kérdés
Nagyon, nagyon sokat olvastam a neten a testalkat típusokról, dr egyszerűen nem találom az enyémet.
Keskeny váll
Nagy mell
Nagy fenék
Kicsit szélesebb csípő
Nagyobb combok, de nagyon vékony bokák
Picit hurkás has
58kg 162 cm vagyok. Egy pici felesleg van rajtam.
Szeretnék a testalkatomnak megfelelően öltözködni, tudnátok segíteni, milyen szabású ruhákat válasszak?
2019. júl. 20. 16:12
1/10 anonim válasza:
Elhízott homokóra alkat, talán.
2/10 anonim válasza:
Homokóra. Jó alakod lehet élőben! :)
3/10 anonim válasza:
Derekad milyen? Ha keskeny, akkor homokóra, ha nem, akkor szerintem alma
4/10 anonim válasza:
Egyszerűbb lenne leírnod, hány centi a vállad, derekad, csípőd.
5/10 A kérdező kommentje:
#1 azt az egyet kizárnám, mivel a vállam látványosan sokkal kisebb, mint a derekam. A vállam egyébként az átlagnál is kisebb, eléggé megszenvedem vele) :
2019. júl. 20. 17:03
6/10 A kérdező kommentje:
Csípő: 87 cm
Derék:72 cm
Váll:70cm
2019. júl. 20. 17:22
7/10 anonim válasza:
Ha azt nézzük, hogy én 159 centihez 48-49 kg vagyok, és csak 3 centivel vagy tőlem magasabb, akkor kb. 50 kg-nak kéne lenned, hogy ne legyél elhízott.
Figyelj oda az étkezésre, és tornázz.
1-es válaszoló voltam
8/10 anonim válasza:
#6 ezek az arányok alapján nem túl széles a csípőd, viszont a derekad igen. Kép nélkül mi nem tudjuk megmondani, milyen az alkatod, te látod magad. De gyanítom alma.
9/10 anonim válasza:
Talán gyémánt, az almának általában vékonyak a combjai is és a csípője biztosan nem szélesebb.
10/10 anonim válasza:
"Csípő: 87 cm
Derék:72 cm"
Alaktalan vagy. Lehet bármekkora zsírmelled, nem leszel nőies, ameddig a derekadból 20-25 centit le nem adsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!