Barátnőim egy része miért ítéli el ha jóidoben a
szoknya alatt nincs rajtam bugyi?
Figyelt kérdés
Többször feljött már ez témaként,van pár csaj aki olyan mint én,hogy nyáron nem igen húzunk bugyit,de a többség igen.Miért ennyire megosztottak még a nők ma is,mikor ez már eléggé elfogadott dolog,és a női egyenjógúsághoz tartozik.
Ebben az a fura, hogy erről beszéltek. Rajtam sincs sokszor, de nem kötöm senki orrára
2022. ápr. 3. 11:05
2/24 anonim válasza:
Lehet, hogy kicsit rövid a szoknya.
Persze, nem azt mondom, hogy ez baj lenne, vagy ilyesmi. (Sőt...)
Viszont sajnos részben az ilyen esetekből szoktak előfordulni a nemi erőszakok... :,C
2022. ápr. 3. 11:05
3/24 anonim válasza:
Ha például szeles az időjárás majd felkapja a szoknyádat és majd akkor mindenki látja, hogy nincs rajtad bugyi.
Majd akkor kérdezd meg, hogy miért nem támogatnak ebben a dologban.
2022. ápr. 3. 11:06
4/24 A kérdező kommentje:
Testhez álló farmer szoknyák vannak rajtam.Azt nem tudja a szél felfújni.
2022. ápr. 3. 11:10
5/24 anonim válasza:
De azt nem közölted a felvezető szövegben
2022. ápr. 3. 11:11
6/24 anonim válasza:
Én sem hordok alá bugyit.
Egyszer jó rövid szoknyában mentem vásárolni a barátnőmmel, a mozgólépcsőn mögöttünk 3-4 40-es faszi röhögött. Amikor haza értünk mondta a barátnőm hogy a lépcsőn kilátszott. Elég kínos volt.
De ő nem akadt ezen fent, nevettünk egyet rajta és túlléptünk
2022. ápr. 3. 11:15
7/24 anonim válasza:
És neked semennyi természetes, normális folyásod nincs? Az akkor megy a combodra? Hát, el ugyan nem ítéllek, de én előbb szaladgálnék egy szál bugyiban felette semmivel, mint szoknyában bugyi nélkül.
2022. ápr. 3. 11:19
8/24 anonim válasza:
El nem tudnám képzelni hogy bugyi nélkül járkáljak egy szoknyában feltéve hogy nem a pasimat akarom ingerelni. Elég nyílt terep ez így mindenfajta fertőzésnek.
2022. ápr. 3. 11:39
9/24 anonim válasza:
Undorító egyes nő... igénytelen, és kb tesz a higéniára.
2022. ápr. 3. 12:00
10/24 anonim válasza:
#9 Attól, hogy nem vesz a szoknya alá bugyit attól még nem biztos, hogy egy igénytelen nőről van szó.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!