Duci barátnőmnek hogyan mondjam meg?
Teltebb barátnőm állandó jelleggel felpróbálgatja ruháimat.
Hogyan tudnám neki diplomatikusan, nem sértően megmondani,
hogy ne tegye ezt?
Jövő héten utazom hozzá pár napra, és már előre hezitálok milyen ruhámat vigyem, mert legutóbb is tönkretette egy elég drága csizmámat és kabátomat.
30 kiló (és alapvető alkati) különbség van köztünk,
de akárhányszor találkozunk, el kezd rivalizálni, "ha ez jó rád, rám is jó", "ú mennyit fogytam, felvehetem"-nekem ilyen nem jutna eszembe soha.
Egyszer már szóltam neki, de akkor is csak tovább tuszkolta a csizmát, míg el nem repedt...
Sajnos, túl türelmes vagyok, és nem szeretném megbántani, de nem akarom, hogy több ruhám tönkremenjen.
Mással is történt már ilyen?
Előre is köszönöm a válaszokat:)
15:10
Te átgondoltad mit írsz? Miért esne jól nézni, HA TÖNKREMEGY A RUHÁM? Neked meg nem ártana nyelvtankönyvet lapozgatni...
Többieknek köszönöm választ, megbeszéltem vele, megértette, aztán együtt elmentünk futni:).
A válasz írója 49%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 10-05 15:10
Amiről Te beszélsz, az más, az velem megtörtént.
Volt "barátnőmmel" (kb 20 kg különbség volt köztünk, az én "javamra") mikor vásárolni mentünk, mindig erőszakoskodott, hogy vegyek ugyanolyan ruhákat, mint ő, és szerintem ő tutira élvezkedett azon, mikor megpróbáltam (OK, h nagyobb méretben, de akkor is), hogy azért rajtam nem állt úgy mint rajta. Nem vettem meg, meg volt sértődve.
Volt, hogy megvettem, ráadásul ON SIZE ruha volt, méretben jó volt rám, de valahogy sose vettem fel, most is ott áll a szekrény mélyén. Ennek a csajnak tényleg volt egy ilyen feltűnési vágya, versengése, mindig jobbnak akart tűnni, mint akivel éppen volt. (Ugyan nem emiatt, de már nem vagyunk "barátnők"...)
_______
Kérdező: Ezt a szitut csak úgy tudom elképzelni, hogy mindent kipakolsz elé, amid van, és erre föl próbálgatja...
Nem hiszem, hogy ő pakolná ki helyetted a cuccaidat.
Ne dicsekedj, hogy mid van, azt kész, és nem fogja érdekelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!