Hogy mondjam meg a barátnőmnek, hogy hagyja abba az utánozást?
Csináld Vele ugyanezt, szerintem megfogja érteni:)
Ha nem akarsz ennyire drasztikus beavatkozást:P, akkor ha mentek együtt vhova akkor mutass a kirakatra h. jééé ez mennyire jól áll neked, ilyenekre gondoltam:)
Megértelek...hívd át hozzátok aludni és nézzetek meg egy filmet meg szórakozzatok aztán meg amikor lefekvéshez készültök mond neki hogy figyi mondhatok valamit...kérlek ne utánozz...ez biztos jó lesz...
Remélem hasznos lesz és a barátnőd nem fogja rossz néven venni :)
Jaj istenem, de jó, hogy nekem már nincs suli. Ott mindig ez ment, sok barátnőt fogyasztottam el emiatt, sokan utánoztak.
Nekem az jött be, hogy csináltak valami nagyon nagyot. Valami meghökkentő változást, amit már nem mert leutánozni így megszégyenülve felhagyott a próbálkozással.
Rettentő idegesítő, de nekem a pasik azt mondta, hogy ez az egyik legnagyobb elismerés, mert azért utánoz mert tetszik neki a stílusod és példaképnek tart. Szerintem csak nincs egyénisége és egy üres szánalmas ember, dehát kitudja.
Ne, ne akarj emiatt belemenni valami véres vitába! Régen én is így voltam egy barátnőmmel, elkezdte másolni a stílusom, mind öltözködésben ,mind zenében, de még a mozdulataimat is!
Aztán egyszer elhatároztam, hogy megbeszélem vele, de csak azt értem el, hogy megsértődött, mert ő úgy nézett rám és erre az egészre, hogy csak jó hatással vagyok rá és mellettem fog majd kibontakozni....
Utána csomó ideig lelkiismeret furdalásom volt, a tetejébe még el is távolodtunk egymásból....
Én úgy szoktam,hogy mutatok valami gázos ruhát, és tudom,hogy úgyis megveszi..
Egyszer azt mondtam csináltatok egy szemöldök piercinget, és direkt megcsináltatta.
De ez nem barátnő volt,hanme kb ellenség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!