Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ha van biciklis nadrágod,...

Ha van biciklis nadrágod, akkor csak sportoláshoz használod vagy mondjuk otthon, vagy kintre is felveszed?

Figyelt kérdés
Ma ebben a ragyogó szép időben sétáltunk egyet és sokakon volt akár kerékpározás, akár futás, akár csak séta alkalmából. Meleg nyári időben a barátnőm is szeret abban lenni otthon is.
2022. márc. 26. 21:05
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Utolsó, mert ennyi eszed van ! Kivéve, ha tudod normálisan hordani, takarva a feneked meg ami nem épp a közszemlélet tárgya !
2022. aug. 18. 09:11
 22/28 anonim ***** válasza:
Megint előbújt az önjelölt gyökér erkölcscsősz, aki feljogosította saját magát holmi hatóságként, hogy előírja, mi és hogyan helyes. Közben meg csak neki egyedül nem tetszik. De azt gondolja, tömegek állnak mögötte.
2022. aug. 18. 10:02
 23/28 anonim ***** válasza:

Nem gondolja tudja ;)

Ennyi erővel a te szavad sem ér többet, szóval neked sincs jogod elbírálni !

De mászkálj egy szál semmiben kint, meg ahol akarsz, legalább már messziről látszik mekkora idióta vagy !

2022. aug. 18. 13:33
 24/28 anonim ***** válasza:

Én nem is állítottam ilyet, hogy én vagyok többségben, te döngeted a melled a nagy erkölcsösségeddel (valójában álszent képmutatásoddal).

Egyébként a biciklis nadrág tudomásom szerint egy ruhadarab, és mint ilyen, szokták hordani is. Tehát még egyszer: nem "egy szál semmi", hanem egy ruhadarab, úgy mint például a farmer. Nyilván nem minden alkalomhoz illik, de sportoláshoz vagy utcai viseletként teljesen elfogadott. Én is szeretem, mert kényelmes és nagyon jól érzem benne magam. De azért nehogy szívbajt kapjál vagy rendőrért kiáltsál, ha valakin meglátod.

2022. aug. 18. 13:42
 25/28 anonim ***** válasza:
Miről beszél ez az ökör?? Tudja ez milyen a biciklis nadrág? Abból aztán semmink sincs ki.Magas a dereka,hogy ha a bicón,amikor előrehajolsz,akkor se legyen ki semmink. Combközéptől lejjebb ér,tehát ott is takar. Testhez simulós,de az meg miért lenne probléma?? Egy sima rövidnadrág többet mutat. Amúgy meg senkinek,semmi köze hozzá! Ne nézze akinek nem tetszik,nekem sem tetszik sokminden,mégsem szólok bele. L.
2022. aug. 18. 14:21
 26/28 anonim ***** válasza:
Ugyan, hagyjad már, vagy troll, vagy csak a dilidokija véletlenül nem zárolta a számítógépét, aztán most szabadon kürtölheti világgá saját kreténségét. Én inkább szégyellném a helyében. De a biciklist nem szégyellem és igenis hordom az utcán is.
2022. aug. 18. 14:23
 27/28 anonim ***** válasza:

25#

Pontosan.Nekem van párom vannak gyerekeink.Szerintetek azzal foglaklkozok majd ,hogy Jóskapista meg kovácsmarcsi mit gondol rólam?:DD

Totál nem érdekel!

Nem vagyok sem sztár sem lelkesz sem közszereplő!Baratokat meg nem keresek.Van belőlük pont annyi,amennyi kell.

Akinek nem tetszik, átsétál a másik oldalra!

2022. aug. 18. 14:34
 28/28 anonim ***** válasza:
0%
Itt a picsarázós haspólós mutatványról volt szó ! Ha valaki normálisan tud hordani leggings-et, azaz takarva a fenekét, az egy más műfaj !
2022. aug. 18. 22:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!