Ha van biciklis nadrágod, akkor csak sportoláshoz használod vagy mondjuk otthon, vagy kintre is felveszed?
Figyelt kérdés
Ma ebben a ragyogó szép időben sétáltunk egyet és sokakon volt akár kerékpározás, akár futás, akár csak séta alkalmából. Meleg nyári időben a barátnőm is szeret abban lenni otthon is.2022. márc. 26. 21:05
11/28 A kérdező kommentje:
10-es: tényleg, az is divatos. Én egyiket sem hordom, de nincs probléma szerintem egyikkel sem. Igazad van, mindenki legyen abban, amiben jól érzi magát!
2022. máj. 13. 09:02
12/28 anonim válasza:
Most különösen divat nőknél a sport leggings utcára, akár magában, szerintem nem az ízléses öltözék iskolapéldája.
Vannak kimondottan utcai leggingsek, de azokat sem ill
13/28 anonim válasza:
-illene magában hordani. Pasiknak meg túl kihívó és meleges lenne így járni, ezért nem is divat. Még ha sokan azt mondják, hogy mindenki azt hordja amit akar, aki szívesen hordana leggingst, az sem vállalná be.
14/28 anonim válasza:
Mivel a leggings az nem nadrág, így önmagában nadrágként egyáltalán nem !
15/28 anonim válasza:
14, látszik sokaknak nem probléma.
16/28 anonim válasza:
Aha értem.Tehát ha futsz ,akkor oké.De ha sétálsz,máris b.zi lettél!!!
Úgy szeretem ezt a roppant éles logikát ezekben a kérdésekben.
.de komolyan..
17/28 anonim válasza:
Ha sétálva sportolsz az is elfogadott. A nők esetében sokkal jobban elfogadott és még divatos is a leggings, pasiknak volt 7-8éve be akarták hozni a meggings pasis leggings divatot, de durván kiakadtak, búzásnak tartották.
18/28 anonim válasza:
Hát nőknél is illetlen utcára elmondom, mivel még mindig nem nadrág, hanem egy vastag harisnya, a feneket meg vénuszdombot takarni kell, tehát hosszú felsővel még elmegy, de anélkül baromi ízléstelen
19/28 anonim válasza:
Mindig ezt hordom amikor tehetem otthon, boltba el szaladni, alváshoz is. Kivéve bank, hivatalos ügyek stb oda nem. 40f.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!