Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ha van biciklis nadrágod,...

Ha van biciklis nadrágod, akkor csak sportoláshoz használod vagy mondjuk otthon, vagy kintre is felveszed?

Figyelt kérdés
Ma ebben a ragyogó szép időben sétáltunk egyet és sokakon volt akár kerékpározás, akár futás, akár csak séta alkalmából. Meleg nyári időben a barátnőm is szeret abban lenni otthon is.
2022. márc. 26. 21:05
A kérdező szavazást indított:
Csak sporthoz használod
Sportoláson kívül is felveszed
28 szavazat
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
25%
Betétes gatyára gondolsz?
2022. márc. 26. 21:24
 2/28 anonim ***** válasza:
69%

A rendes bringás gatyát csak bringára,mert szivacsos,az más esetben kényelmetlen és meleg is.

A sima térdig vagy térd alá érő elasztikus gatyát szivacs nélkül nem tartom kényelmesnek.

Sportolásra jó,de egész nap abban lenni nem szeretnék.

2022. márc. 26. 21:24
 3/28 A kérdező kommentje:

1-es: Nem feltétlenül olyanra, csak ilyen elasztikusra (ahogy a 2-es írta, csak nem jutott eszembe hogy ez a neve), de közben találtam is ilyet:

[link]

2022. márc. 26. 22:01
 4/28 anonim ***** válasza:
81%
Igen, szoktam ilyet használni, nyilván nem a betéteset, azt csak biciklizéshez.
2022. márc. 27. 06:37
 5/28 anonim ***** válasza:
93%

Inkább azt ami futáshoz van mert abban nincs szivacs.

De én bringázáshoz is használom, mert a betétesnek nem tartok sok értelmét.

Mivel szabadabb mozgást biztosít és kényelmesebb mint himbálódzó szabadidő nacik így én inkább ebben vagyok, kutyát sétáltatni,bringázni, vásárolni a közeli boltban. Stb.

2022. márc. 27. 10:01
 6/28 Metionin ***** válasza:
70%
Én rendszeresen olyanban vagyok otthon, mint amit linkeltél, csak hosszúban. Kényelmes és nem kell levenni, ha nyújtani szottyan kedvem :D túrázni meg kondiba is ilyenben megyek.
2022. márc. 27. 12:51
 7/28 anonim ***** válasza:
31%
Hááát, otthonra még ffi/nő meg nyilván sporthoz egyaránt felveheti, de utcára egyiknek sem ajánlott, mert sokat mutat mindkét nemnél... vagy max hosszú felsővel, de anélkül baromi ízléstelen
2022. márc. 29. 17:55
 8/28 anonim ***** válasza:
90%
A képen lévőt sportoláshoz, de olyan fazonút, csak pamutból szoktam otthon is vagy csak egy laza sétára, boltba leugrani.
2022. márc. 30. 12:28
 9/28 anonim ***** válasza:
7%
Na de hogyan hordod az a nem mindegy, ízléstelenül vagy úgy, mint aki kicsit is értelmes és nem teszed közkincsé a dolgaidat ?!...
2022. márc. 30. 13:53
 10/28 anonim ***** válasza:
74%

Mindegy a mai világban.A szakadt gatya se izlésesebb!!

Ez legalább egybevan.

Hordjad ha jo érzed magad úgy,a többit meg xard le.

2022. máj. 13. 08:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!