A férfi Mustang cipők mennyire strapabírók? Kinek mi a tapasztalata?
Figyelt kérdés
Még nem volt Mustang cipőm, de tetszenek. Viszont csak pár nagyon régi véleményt találtam a neten és ők nem voltak jó véleménnyel. Köszi a válaszokat!#cipő #Mustang cipő
2022. márc. 26. 19:39
3/5 anonim válasza:
Valóban van közte gagyi anyagú, de nyílván amikor az ember cipőt vesz, megnézi alaposan. Rengeteg műbőr cipője van a Mustangnak, ahogyan az új kollekcióban hasított bőr és textil is, ami valljuk be minden csak nem gagyi. Szép szín és minta, kényelmes hordás. Aki megteheti biztos nem a műbőr változatot fogja megvenni...! Több Mustang cipőm is van, bírja rendesen!
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2022. márc. 27. 11:36
5/5 anonim válasza:
Én már több éve csak Mustang cipőket hordok és szerintem simán jobb minőségűek, mint a Nike vagy az Adidas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!