Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek egy Nike futócipô...

Szerintetek egy Nike futócipô jó általános használatra is?

Figyelt kérdés

Végre, hogy dolgozom egy jobb cipôt szerettem volna és Jordanan gondolkodtam, de végül a Nike boltban nem voltak abból jók így simábbakat nézegettünk, csak se én se a haverom nem ért a cipőkhőz ki se volt írva melyik mihez ajánlott, de ez nézett ki egyik legjobban.

Nike Air zoom pegasus 38 a cipő amit vettem.

Kényelmes a viselete, csak kicsit fura, hogy elöl az újjaim kicsit a evegőben vannak hogy íves a cipő meg mintha kapaszkodna benne, meg néztem hogy az alja is másabb, hogy fútócipőnek van megcsinálva.

De mindennapi használatra ez is használható? Munka, bulizás, ide-oda járkálás.

2022. márc. 22. 17:08
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nyárra.

Nekem is van ilyen hálós anyagú "futócipő" utcai cipőm

Viszonylag masszív, de nyáron is rohadt jól szellőzik. Persze ha szeles idő van, akkor azért érzed hogy besüvít rajta.

2022. márc. 22. 19:16
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon sokat vagyok talpon,munkàmból kifolyólag is.Ilyesmin ne is agyalj,hogy lehet-e.Az a legfontosabb,hogy kényelmes legyen és ne nyomorítsa meg a lábadat a cipő.A nike air zoom szerintem egyébként is ok mindennapi hasznàlatra.
2022. márc. 22. 19:32
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a megnyugtató válaszokat. 🥰
2022. márc. 22. 20:44
 4/5 anonim ***** válasza:
Az a lényeg, hogy neked jó legyen. Egy air max is nagyon kényelmes tud lenni. Míg az Adidas ultraboost futócipő, mégis sokan hordják utcán, köztük én is, mert jó nagyon.
2022. márc. 22. 20:50
 5/5 anonim ***** válasza:
Persze.
2022. márc. 24. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!