A Ryzen 5500U processzorral és 8GB RAM-mal szerelt laptopok mennyire felelnek meg általános használatra? Link a leírásban.
Ezt néztem ki:
Euróról átváltva 206 ezer forint. Böngészésre, filmnézésre stb lesz használva.
Ezt a processzor konkrétan nem ismerem, de azt tudom, hogy a nagyon belépő laptopokat szerelik Ryzen 3-assal, és ez Ryzen 5 tehát talán nem olyan nagyon lassú. Viszont ez 5500U, és az U jelzés azt jelzi hogy mobil-processzor, ez mennyire csökkenti a teljesítményt?
Kicsit tartok tőle, hogy a 8 GB RAM kevés lesz. Elég 8GB ha ez csak főleg ilyen böngészős/filmnézős feladatokat kell ellátnia? Esetleg lenne jobb ár-érték arányú opció is? Ha magyar webshopban van az se baj.
Válaszaitokat előre is köszönöm!
Teljesen :D Ez a processzor konkrétan vetekszik pár évvel ezelőtti csúcs I7 es laptopok teljesítményével.
Alap felhasználásra kétlem hogy 8 gigát kevésnek fogsz érezni de ha mégis 10 12 ezer körül már lehet venni egy másik 8gigás ram sticket.
Általában csak 1 stick van forrasztva és szokott lenni mellette másik hely.
Ahogy elnézem itt is. Szal 16 ra fejleszthető
Sajnos erről a modellről nincs infó, én nem találtam. Így nem tiszta, hogy esetleg 4gb forrasztott+4gb a slotban, vagy 8gb forrasztott+üres slot.
Minden más lehetőséget kizárnék, mert jelenleg ez a trend, senkis nem csinál más kiosztásban ilyen belépő gépet.
Amúgy nem sokkal drágábbak az 5500U procis laptopok nálunk. Magyar billentyűzet miatt megérheti kis felárat fizetni... bár érdemes megnézni őket, mert a hp billentyűi kritikán aluliak (Í a szóköz mellett van jobbra)
Aztán amúgy 16GB is mehet egy slotba, ha annyira ram mániás vagy 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!