Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Érdemes lehet megvenni ezt a...

Érdemes lehet megvenni ezt a cipőt, általános használatra?

Figyelt kérdés

Venni akarok egy olyan cipőt ami bírja a strapát mert mostanában a márkás cipők hullanak szét mint a fene,és nézegettem ár érték arányban cipőt,vettem egyet ilyet [link] tök jó cipő nagyon kényelmes meg minden csak ugye vízálló és nem igazán szellőzik így ilyenkor nyáron eléggé bele izzad a láb.Én télen nyáron sport cipőt használok amúgy de olyan cipő kéne ami azért szellőzik is de nem túlzottan mint a sok lyukacsos cipő,télen úgy is vastagabb zoknit használok.Na mindegy eddig sport-cipőztem el voltam télen nyáron bennük ,de most gondoltam veszek ilyen QUECHUA-át de ezeknél a két véglelet látom felfedezni vagy nagyon szellős vagy vízálló s nem igen szellőzik közép út meg mintha nem is lenne.Aztán meg láttam egy másik cipőt ami elég sportos be is jön de mivel még élőben nem találkoztam vele így nem tudom mennyire lehet szellős,hogy télen is tudnám e viselni vastagabb zoknival,ezt néztem volna ki [link] erre meg ezt írja Légáteresztés Jól szellőző mesh betét: optimális izzadság-elvezetés.

Nem tudom meg merjem e venni,hogy nem e nagyon szellős cipő,mert amit fent írtam,hogy vettem azt viszem vissza mert az nem vélt be,de ha emezt neten meg rendelem és az se jó mert túl szellős akkor meg 2 cipőt is vihetek vissza.Szóval nem tudom mitévő legyek olyan cipő kéne amiben el vagyok télen nyáron és nem hullik szét pár hónap alatt és nem nagyon drága azért.

2019. aug. 5. 18:48
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Vagy még ezt is nézegettem [link]
2019. aug. 5. 18:51
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Maradjunk annyiban, hogy egy pár cipőben nem lehet lenni télen-nyáron, és nem azért, mert ilyen esetben valóban 3 hónap alatt széthullik a cipő, függetlenül a márkájától, hanem azért, mert egyetlen pár cipőt viselve a lábad is előbb-utóbb szét fog hullani. Büdös lesz, gombás lesz, sebes lesz, azután ki tudja?

Hegyi túrázásra használatos cipőt akarsz viselni télen-nyáron? A K2 meghódítására készülsz?

2019. aug. 5. 19:12
 3/11 A kérdező kommentje:

# 2

Nézd amit leírtál nálam sosem fordult elő egy cipőmnél sem,sose hordtam egyszerre több cipőt és régebben a sportcipők évekig kibírták,még most is meg van az egyik és nem gombás meg ilyesmi amiket felsoroltál,mert karban tartottam a cipőimet mindig,meg zokniban is pamut zoknit hordok nem fos műanyag kínait.

2019. aug. 5. 19:16
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Ezek nem vízállóak, nem jók télre vagy nagyobb esőbe.

Nincs olyan cipő, ami télen, nyáron jó. Télre keress egy bakancsot, lehetőleg bőrt, de sok műbőr se rossz.

2019. aug. 5. 19:18
 5/11 A kérdező kommentje:

# 4

Isten igazán ha úgy nézem a sportcipő sem vízálló,most egy fila sneaker cipőm van egy ideje és ugye a szövet részeken ha esik az eső beázhat de használtam ilyen meg olyan időben is és nem volt komolyabb gondom,de mindig sportcipőt használtam és azok is ázhatnak de általánosságban ott sem volt problémám.

2019. aug. 5. 19:22
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Akkor valójában mit is akartál kérdezni?
2019. aug. 5. 19:27
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Persze, a sportcipő sem, nem is hordom nagy esőben, hóban. A talpa is nagyon csúszik jégen, hóban. De nemcsak sportcipők léteznek.
2019. aug. 5. 19:29
 8/11 A kérdező kommentje:

# 6

Azt hogy a fenti cipők valamelyikét érdemes lehet e megvásárolni általánosabb használatra,vagy esetleg valakinek van e valamelyikkel vagy a márkával tapasztalata.

2019. aug. 5. 19:31
 9/11 A kérdező kommentje:

# 7

Én sportcipős vagyok

2019. aug. 5. 19:31
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem miért nem lehet 2 pár cipőt beszerezni, szezononkent viselve az évszaknak megfelelően. Ezek amúgy sem olyan drága darabok, hogy az ember csődbe menjen ha nem 1, hanem 2 pár cipőt vesz...
2019. aug. 5. 23:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!