Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Sosem votam még kondiban,...

Sosem votam még kondiban, milyen cuccban menjek?

Figyelt kérdés
Nő vagyok, sima melegítő és póló jó, vagy abban kinéznek?
2022. márc. 19. 16:12
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
66%

Pont a legjobb összeállítás.

Miért néznének ki?

A sportmelltartó és felül mindenem kint van, alul ez a bokáig érő, de mindent közönségesen megmutató “harisnya” és itt nem lehet tudni, hogy az illető alul fázik, felül melege van, inkább kinézendő és közönséges viselet.

F.

2022. márc. 19. 16:55
 2/24 A kérdező kommentje:
1: Jó, mert a neten sportcuccok alatt, mind ezek a sportmelltartó, tapadós leggings párosítások vannak. Nem tűnnek túl kényelmesnek.
2022. márc. 19. 16:57
 3/24 anonim ***** válasza:
57%

Azokat a magamutogatós pitcsáknak árulják akik nem sportolni, hanem pasizni mennek.

Amit te leírtál az tökéletes.

Én rövid gatyába és atlétába nyomom. :)

2022. márc. 19. 17:30
 4/24 anonim ***** válasza:
83%
Én passzosat csak itthonra vennék fel, pont az ítélkezősök miatt.
2022. márc. 19. 17:59
 5/24 Metionin ***** válasza:
89%
Amiben kényelmesen tudsz mozogni. Én a alulra a passzosat szeretem, felülre meg random kényelmes póló de sokan járnak sima melegítőben is.
2022. márc. 19. 18:12
 6/24 anonim ***** válasza:
89%
Én leggingsben szoktam meg hosszított sportfelsőben,ami félig takarja a hátsóm.
2022. márc. 19. 19:44
 7/24 anonim ***** válasza:
57%

Azt veszel ami kényelmes, az ember nem divatolni megy kondiba.

Én leggingsben és egy laza pólóban szoktam, meg van nálam egy fülhallgató, zenével, meg egy kulacs víz.

Utcai cipőben viszont nem engednek be, és ne öntsd bele a proteint a csapba, mert eldugul tőle, undorító is és ezt szerintem mindenhol rohadtul utálják.

2022. márc. 19. 21:05
 8/24 A kérdező kommentje:
Nem szedek proteint. Csak mozogni akarok kicsit.
2022. márc. 19. 21:14
 9/24 anonim ***** válasza:
91%

A legtöbb nő feszülő naciba és pólóban, vagy sportmelltartóba szokott lenni. Van olyan aki felülre laza pólót hord, de ők vannak kevesebben.

Én nem annyira szeretem a feszülő nadrágot ezért inkább lazább melegítő nacit hordok haspólóval.

2022. márc. 19. 22:47
 10/24 anonim ***** válasza:
39%
Én passzosban járok, de olyanban, ami takar mindent. Ez a legkényelmesebb súlyzós edzésekhez, viszont a hossza praktikus is, mivel nem túl etikus összeizzadva otthagyni magad után a gépeket.
2022. márc. 19. 22:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!