Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Manapság miért öltöznek olyan...

Manapság miért öltöznek olyan trehányul a nők?

Figyelt kérdés
Már az elegáns öltözetek is bő nadrággal divatosak.

2022. márc. 16. 19:31
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
23%

21!

19-es lennék.

Meg tudsz nekem bocsátani mert van ízlésem a nők között és pont az ilyen stílusú lányok tetszenek mint a 20-as?!

Már az is gond ha valaki őszinte véleményen van?

Ne magadból indulj ki!!!

20!

Bocsánat ha tolakodó voltam esetleg, de örülök hogy színpatikus volt a rólad szóló kommentem! :)

2022. márc. 18. 11:18
 22/30 anonim ***** válasza:
97%

Nem magamból indulok ki, hanem az állandó szoknyafétises válaszokból itt az oldalon. :D

SEMMIT nem írt magáról a 19-es, csak azt hogy milyen ruhákat hord, ettől egyből vonzó szerinted. NEM A 19-ES ELLEN SZÓL, simán lehet hogy ő csinos, de nekem pl. van kolleginám aki a leírtakhoz hasonló ruhákat hord, közben meg mosdatlan és büdös, de egy fétises ugyebár csak egyetlen dologra van ráfixálódva. :D

2022. márc. 18. 11:24
 23/30 anonim ***** válasza:
88%
Én vagyok a szoknyás lány. Értelek .Igen veszélyes ez az oldal mert semmit nem tudni ismerni a másikról. Sok a perverz is. Persze lehet mosdatlan igénytelen öregasszonyos macskás néni style is az illető ennyi erővel simán azok alapján amit írtam. Ez önmagában nem elég így, de most nem fogom leírni például hogy dús csokibarna hullámos hát közèpig érő hajam van és sötét barna szemem ..(és szoktam fürdeni minden nap és fogat is mosok ..stb stb :D )Semmit nem lehet itt ennyiből megtudni ha csak nem írok részletes beszámolót magamról és csatolok fényképét , amit persze nem fogok. Szimplán megdicsérte a stílusomat amit köszönök, de hát nem tudhatja hogy mellette szépnek mondható vagyok e. Ami amúgy teljesen egyéni kinek mi a szép .
2022. márc. 18. 11:49
 24/30 anonim ***** válasza:
97%

Újra leírom akkor: nem ellened szólt. Csak már a sokadik ilyen fétiskomment után nevetséges ez, hogy egyetlen egy jellemző alapján ennyire rá tudnak kattanni valakire. Ennyi. :D

2022. márc. 18. 11:57
 25/30 anonim ***** válasza:
93%
Mert lehet tényleg kihaloban a nőkön a szép ruha/ szoknya. És ezért ilyen "kièhezettek" erre :D Pedig azt látom hogy újra kezd vissza jönni a divatba. Sokan hordanak azért szerintem én úgy látom. de okés értelek :)
2022. márc. 18. 12:05
 26/30 anonim ***** válasza:
41%

25-ös!

Ismételten a szerinted fétises férfi vagyok.

Akkor leírnám részletesen mire is gondoltam, ha megengeded a berögződésed mellett.

Én negyven felett vagyok, amikor én voltam húsz éves, akkor még tudtak a nők nőiesen öltözködni.

Számomra az a furcsa a mai fiatalokban, hogy egy fiúnak mi lehet vonzó egy póló, farmer, sportcipőt viselő nőben!

Bocsánat ha nekem a 24-es kommentelő ruházkodása tetszik!

Ismétlem a ruházkodása alapján vonzó, ő sem látott engem, én sem őt, most a ruha viseletéről esett szó.

És 25-ös! Légy oly kedves ne alacsonyítsál le a magad korú húszon éves fétises kisfiúkhoz!

Köszönöm.

2022. márc. 19. 10:43
 27/30 anonim ***** válasza:
89%
#27 40 éves létedre mit érdekel téged, hogy mit hordanak a fiatal lányok? A korosztályodban kéne nézelődni, én nem látok negyvenes nőket bőszárú nadrágot viselni, szóval mi a probléma?
2022. márc. 19. 12:12
 28/30 anonim ***** válasza:
4%

27.

Elárulom.

Lehet neked itt nem tűnt fel, de van pár nő és férfi aki a szűk nadrágokat viselő fiúkat sértegeti.

Ez nekem feltűnt, és ami rettenetesen idegesít minden korosztályba az az egyoldalú megkülönböztetés.

Ezek a sértegetők a bő szárú kislányokat is méltassák ne csak a fiúkat.

Nem tudom érthető voltam e , de ahogy látom helyetted válaszoltam magadnak mert a 27-es az te vagy.

2022. márc. 19. 13:55
 29/30 anonim ***** válasza:
33%
28. Te nem lehetsz 40-en felül. :D Ennyire nem lehet ostoba és gyerekes egy negyven éves férfi. :D
2022. márc. 19. 20:45
 30/30 anonim ***** válasza:
8%

29.

Tudod, néha le kell alacsonyodni a körülötted lévőkhöz…

2022. márc. 20. 08:58
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!