Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Manapság miért öltöznek olyan...

Manapság miért öltöznek olyan trehányul a nők?

Figyelt kérdés
Már az elegáns öltözetek is bő nadrággal divatosak.

2022. márc. 16. 19:31
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
19%
Mert igénytelenek
2022. márc. 17. 04:06
 12/30 anonim ***** válasza:
56%
A mocsadékok miatt akik megbámulnák ha,, szebben" öltözne. Nem mindenkinek van arra szüksége, inkább nézzék csövinek. Gondolom emiatt.
2022. márc. 17. 10:03
 13/30 anonim ***** válasza:
12%

Bocsánat!

Most nem a fiúkról van szó.

Kedves 2-es!

Kérdező!

Jó a meglátásod, elég hányinger ez a férfi gatya a csajokon, búzavirág benyomást kelt.

És ehhez párosul a fehér sportcipő. Undorító!

2022. márc. 17. 11:19
 14/30 anonim ***** válasza:
21%

Csak a tini lànyokon látok ilyet, az egyetemen még senkin se. Tinidivat, ez van, majd megunják.

Én fel nem húznék olyat az biztos :D

Aki ilyet hord azt mondja nagyon kényelmes...hát, de legyen otthon kényelmesbe.

2022. márc. 17. 12:55
 15/30 anonim ***** válasza:
95%

Nem mindenki szereti "mutogatni" (kiemelni) az alakját.

Sajnos én nagyon kényelmetlennek tartom a bő ruhákat, pedig én is szívesen hordanám, örülnék ha kevésbé bámulnának.

N

2022. márc. 17. 13:13
 16/30 anonim ***** válasza:
97%

Mert épp ez tetszik nekik. Soha nem értettem aki ilyen kérdést kiír, az milyen választ vár...

Én mondjuk nem nagyon hordok bő gatyát, de azt majd én tudom hol akarok kényelmesben és hol csinosban lenni. Ha csinosan öltözök, szarul érzem magam annyira megbámulnak. Farmer tornacipőben legalább nem ijesztő érzés végigmenni az utcán. Ha magassarkú meg szoknya van rajtam, utálom ahogy néznek, már a cipő kopogásara felkapják a fejüket, aztán néznek is, amíg ki nem megyek a látószögükből. Plusz nem is parktikus így bkv-val meg gyalog sokat közlekedni.

2022. márc. 17. 13:41
 17/30 anonim ***** válasza:
58%
Én például nem igazán hordok nadrágot. 2 fekete magasderekú sztreccs nadrágom van és annyi. Farmer szerintem nem volt rajtam vagy 5 éve. 99%ban csak egyberuhát hordok, abból is a vintage stílus amit szeretek. Letisztult színek, vagy fekete fehér pöttyös, virág mintás pasztell színek csipke vagy sima galléros ruhák midi hosszúságban.stb stb szeretem ha különleges egy ruha. Nem szeretem a mai divatot. Elegánsan és régiesen öltözködök a hétköznapokon is. Kate Middleton az egyik példaképem a divatban.
2022. márc. 17. 22:43
 18/30 anonim ***** válasza:
29%

18!

Gratulálok az ízlésedhez, örömteli volt olvasnom soraidat!

Megnyugtató, hogy még vannak nőies elegáns, vonzó nők.

F.

2022. márc. 18. 09:15
 19/30 anonim ***** válasza:
43%
19 es, köszönöm szépen!Kedves tőled. Az a lényeg én jól érzem magam így, egyáltalán nem is akarok másnak megfelelni. Nekem ez tetszik. Szeretek nő lenni. Látom sokan le pontozták a kommentemet, de hát ízlések és pofonok :D
2022. márc. 18. 11:00
 20/30 anonim ***** válasza:
84%

Ne örülj annyira, van 1-2 szoknyafétises itt az oldalon, bárkire rámozdulnak aki nem farmert hord. :D

2022. márc. 18. 11:08
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!