Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Manapság miért öltöznek olyan...

Manapság miért öltöznek olyan trehányul a nők?

Figyelt kérdés
Már az elegáns öltözetek is bő nadrággal divatosak.

2022. márc. 16. 19:31
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
22%
Hát ezek a zsákgatyák idáig a leghülyébb divat. Mindegyik sonkáslábú benne, az alakjából nem látszik semmi.
2022. márc. 16. 19:37
 2/30 anonim ***** válasza:
97%
Csak a nők?
2022. márc. 16. 19:39
 3/30 anonim ***** válasza:
19%
Igen, csak a nők. Pasin nem látsz olyan gatyát, ami konkrétan 2x szélesebb, mint a lába.
2022. márc. 16. 19:41
 4/30 anonim ***** válasza:
84%
Hidd el,én meg a pasikon látok olyan gatyákat,amilyet nem kéne látnom. És még sok mást is. Na meg milyen pasik mondják ezt? Akik a kutyának sem kellenek és ezért a nőket okolják.
2022. márc. 16. 19:44
 5/30 anonim ***** válasza:
61%
A pasik egy része más módon öltözik szörnyűen, konkrétan tapinacikba hajtogatják bele magukat, az is botrány, de ez a kiürült liszteszsák a csajokon valami borzasztó. Most 3 évig ezt kell lesnünk?
2022. márc. 16. 19:49
 6/30 anonim ***** válasza:
72%

Nem neked szeretnének tetszeni, ennyi.

Plusz a mozgalmas és/vagy sportos életmód nem engedi meg a kisestélyit és koktélruhát, ha az Auchanba kell rohannod bevásárolni a 8 órás Mekis műszakod után.😉

2022. márc. 16. 19:58
 7/30 anonim ***** válasza:
5%
Szerintem se a passzos se a széles nadrág nem szép nőn. Felül legyen passzos, alul bő. Na ilyeneket nem látok. A felül és alul is passzos leggings hatást kelt, ami igénytelen, nem elegáns, a teljesen bő az végülis valamivel jobb, de annyira tömeg lett, hogy nem szívesen ismerkednék ilyen tömegjellemmel.
2022. márc. 16. 20:09
 8/30 anonim ***** válasza:
42%

6.

Kár, hogy 5 évig más volt a mondás. Minden csaj zsebes harisnyában szűkölködött és jól meg is magyarázta, hogy a bőgatya szörnyű, olyat fel nem venne, ő mindig is a szűket szerette.

2022. márc. 16. 20:13
 9/30 anonim ***** válasza:
68%

#8:

Nem csak a bő nadrág lehet igénytelen. Nekem a zsebes capri is abszolút ezt a hatást kelti mai napig.

2022. márc. 16. 20:15
 10/30 A kérdező kommentje:
Én is nő vagyok.
2022. márc. 16. 20:24
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!