Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek ez nem gáz?

Szerintetek ez nem gáz?

Figyelt kérdés
Tinilány vagyok, és vettem melltartót, piciket még nagy rám, de anyukam szerint nyàrra pont bele fogok nőni, Szerintetek nem gáz ha ugyanugy hordom? (Meghát annyira nem is látszik hogy picit nagy)
2022. márc. 10. 09:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
90%
Ha nem látszik, hogy nagy, akkor hordd nyugodtan.
2022. márc. 10. 09:50
 2/11 anonim válasza:
84%
Akkor hord
2022. márc. 10. 09:51
 3/11 anonim ***** válasza:
76%
Miért nem akkorát vettél ami jó rád?
2022. márc. 10. 09:55
 4/11 anonim ***** válasza:
84%
Persze, hordd nyugodtan.
2022. márc. 10. 10:01
 5/11 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem senki nem fog vele foglalkozni, ha csak nem poló nélkül melltartóban tervezel az utcára menni. Mert ugye a gyakorlatban mégis ki látja, hogy a ruha alatt mi van?
2022. márc. 10. 10:06
 6/11 anonim ***** válasza:
57%
Ha praktikus, akkor nincs benne semmi gáz.
2022. márc. 10. 11:17
 7/11 anonim ***** válasza:
16%
Nem lehet előre tudni, mekkora lesz pontosan. Nem csak hülyén néz ki, de egészségtelen is olyan melltartót viselni, ami nem a méreted. Egyszer csak azt veszed észre, hogy a felsőtestem jobban hasonlít egy csimpánzéra, mint egy emberére, annyira megereszkedik és lóg majd. (Rengeteg ilyen alsóosztályú, nagy mellű nőt látok, nem túl gusztusos, pedig nem olyan nagy dolog vásárolni egy merevítős melltartót, de a csiricsáré ruhaköltemények, a hetente új műkarom és műszempilla ezek szerint fontosabb nekik.)
2022. márc. 10. 12:11
 8/11 anonim ***** válasza:
80%

A hetes hülyeségeket beszél, ne hallgass rá.

Ha valakinek olyan a kötőszövet, annak ígyis-úgyis lógni fog, és a természetes nagy mell (D feletti méretek) általában nem áll a gravitáció hatókörén kívül...

Melyik része nem jó, a kosár, vagy a hátpánt az ami eláll?

Első sorban mire kell a melltartó, van súly amit tartni kell, vagy pl a bimbó üt át?

Ha csak a bimbó miatt kell, akkor az a fél kosárméret nem baj.

De nem, egyáltalán nem biztos hogy akkora lesz anekkora, mert lehet hogy nem anyudra ütsz, hanem pl az apai nagymama genetikáját fogtad ki.

2022. márc. 10. 15:41
 9/11 A kérdező kommentje:
8. B-s melltartóm van, és elol nagy egy picit, csak a bimbó miatt kell melltartó, mivel látszik. A családba kb mindenkinek nagy melle van.
2022. márc. 10. 16:14
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

9-es valószínűleg neked is nagy lesz

DE! Vannak kivételek.

Családban akit ismerek, minimum közepes melle van, nekem viszont csak A kosaras.

Persze még nőhet, mert csak 16 vagyok, de nem tartom valószínűnek, alapból vékony alkat vagyok.

2022. márc. 10. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!