Nyáron miért nem öltözködik szinte már egy nő sem így 60 alatt? Erre nincs igény egyik nem részéről sem?
"18-as a vèleményeddel max te értesz egyet,de a férfiak többsége biztos nem, de ha neked így is jó, azon nem veszünk össze"
Számomra előny, ha nem akar megdugni a férfiak többsége, úgyhogy ha igazad van, az számomra pozitívum. ^^
Kicsit olyan 300-400 évvel le vagy maradva.
Manapság már nem kizárólag férfiakra gyártanak nadrágot.
Sőt nem kevés munkahely pont a zárt, hosszú szárú nadrágokat követeli meg a nőktől is ha olyan munka.
Ha meg szerinted egy nő csak szoknyában nő/nőies akkor az a te személyes szociális problémád, nem a miénk. :)
Verheted itt a nyálad, hogy kinek hogyan kéne szerinted öltöznie, de mindenki olyan ruhát visel amilyet szeretne. És nem neked öltözik úgy a női nem ahogy öltözik, hanem saját ízlésének eleget téve.
Inkább sírd ki magad a párnádba aranybogaram.
Attól mert neked a nadrág kizárólag férfi viselet, még léteznek női nadrágok, nőkre szabva amik nőiesen néznek ki. Legalább is nekem még sose jutott eszembe egyikről se, hogy férfiasan nézne ki, azért mert nőkre van szabva ezért más a kialakítása.
És ezen nem fog változtatni az, hogy itt panaszkodsz.
Rendben, akkor nem "megdugni" akar, hanem csak folyatja a nyálát a látványomra. Erre sincs szüksége minden nőnek, hidd el. :)
Halkan jegyzem meg, hogy LEHET hogy néhány nő szívesebben hordana szoknyát, ha a férfiak is igazi klasszikus úriember módjára viselkednének, és pl. átadnák az ülőhelyet a buszon, hogy ne kelljen szoknyában is terpeszben állva kapaszkodni. Vagy ha lépcsőn cipekedni kell, akkor lehetne segíteni a hölgynek, hogy ő tudja a szoknyáját fogni. Stb.
De amíg az egyik nem nem hajlandó a klasszikus nemi szerepéhez illően viselkedni, addig marhaság a másik nemtől elvárni. ;)
(Félreértés ne essék, én aztán nem várom el hogy átadják a helyüket vagy pakolásszanak nekem, csak annyit várok el, hogy cserébe engem is hagyjanak úgy öltözni, ahogy akarok. :D )
Nagyon nagyon régen, valóban nem hordtak a nők nadrágot, de ma már semmi baj nincs vele.
Én kifejezetten nadrág párti vagyok, férfiként.
Jó alakú, csinos nőknek, olyan jó kis formás popsijuk tud lenni egy jó szabású farmerba, hogy ihaj-csuhaj. 😀
Arról nem is beszélve, hogy az erősebb testalkatú nőknek nem is igazán ajánlatos a szoknya, mert mégjobban erősít, és előnytelen.
Senkit nem akarok sértegetni, de én ezt figyeltem meg.
Ez olyan, mint pl nyáron a
a férfiakon a rövid nadrág.
Csak a normál testalkatúakon áll jól. Kövér férfiakon a rövid nadrág, az borzalmas.
A legijesztőbb variáció, a kövér nőn a mini szoknya vállpántos fölsővel, illetve a kövér férfin a rövid nadrág strand papuccsal, atlétával.
Még szerencse, hogy maszk már nem fog kelleni hozzá. 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!