Szerintetek szükség/igény van még újabb plázákra Budapesten?
Csak azért mert azt olvastam nemrég ,hogy Stockholmban a összesen kettő van.Akkor minek kell a csóró Pestieknek 15 ha a gazdag svédek beérik 2-vel is.
Inkább legyen kevesebb de az legyen tele.
Vagy ti ,hogy látjátok?
A magyar beruházás mindig is szégyen volt. Mindenből a nagyot drágát de utána jön a baj h túl üres szürke.. miért ne húzhatnánk fel még 1 plázát. Kérdem én mi a szarnak mikor van annyi de a fele nincs kihasználva.
Hangoztatják h mekkora szegénység van az országban de ezekre van pénz. A sok zsidó fejű csak ugatni tud a parlamentben miközben semmi se igaz abból amit mondanak. Ittvan h januártól már az RTL-t ért is fizetni kell hát nem lol? Fizessen a k*rva anyja az. Ott r*hadjanak meg a plázába azok akik kitalálták az új tervet. Minek az? Kis városban mint pl Miskolcon 1 jó isten verte bolt nincsen amiben értékelhető ruhák lennének. Lassan már kaját venni is Pestre kell mennem.
18/F
most lefogtok szólni :D
de szerintem van rá szükség
csak az lenne a lényeg h ne minden plázába ugyanolyan üzletek legyenek
hanem az lenne a lényeg h nagy legyen a választék, hogy ne minden 2.ember ugyanolyan ruhába járjon :D
Sok előttem szólóval egyetértek.
Egy jó érvet tudok felhozni mellette a munkalehetőséget.
Ja, munkalehetőség, de ha nincs az embereknek sok pénzük megvenni a drága holmikat, akkor bevétel sincs, és se fizetés, se meló az embereknek.
A gazdaságot, emberek bérét, árakat kéne helyretenni és utána épülhetnének a plázák, mert lenne sok vevő, aki fenntartja a működésüket.
Nálunk nem mindenki engedheti meg magának a 10 ezer forintos farmert, nyugaton meg 2 havonta kidobálják még az ennél is drágábbakat is az emberek. Mert ott megtehetik, ott fenn tudnak tartani magas szinten luxusplázákat is (pl. Harrod'S).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!