Nyáron miért nem öltözködik szinte már egy nő sem így 60 alatt? Erre nincs igény egyik nem részéről sem?
Nem szeretem a sötét színeket, leszívják az erőmet.
Szimpla fehér színben én szoktam így öltözködni. De nyáron inkább papuccsal vagy szandállal.
Nekem hasonló a stílusom.
De mégis mi az, hogy "igény egyik nem részéről sem"? Pff mi?
Kezdjük azzal, hogy nem a pasik kedvére öltözök, folytassuk ott, hogy ha az ő kedvükre öltöznék, testhezálló miniruhákat vennék fel.
De ismétlem, az életem nem a férfiak erekciója körül forog.
És szerinted kit érdekel, hogy kit tartasz igazi nőnek? :D
Nőneműnek születtem, úgy élek, menstruálok, vannak női szerveim, tehát nő vagyok, akkor is ha nadrágot hordok és emiatt neked (HÁLISTENNEK) kevésbé áll fel a farkad. :D
Én mindig szoknyát, még balerinát hordok, csak picit más a stílusa.
Más színeket kedvelek, viszont amúgy nem mondanám, hogy rossz, van, akinek inkább ilyen színvilág áll jól.
Amúgy nem a férfiak kedvéért hordok szoknyát, egyszerűen csak magabiztosabb vagyok benne.
Egyébként biztos vagyok benne, hogy egy szép, fiatal nőt nem néznek egy ilyenben öregasszonynak, ha amúgy nem egy savanyú, életunt személyiség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!