Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nyáron miért nem öltözködik...

Nyáron miért nem öltözködik szinte már egy nő sem így 60 alatt? Erre nincs igény egyik nem részéről sem?

Figyelt kérdés
[link]

2022. márc. 10. 06:41
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
23%

Nem szeretem a sötét színeket, leszívják az erőmet.

Szimpla fehér színben én szoktam így öltözködni. De nyáron inkább papuccsal vagy szandállal.

2022. márc. 10. 09:02
 12/39 anonim ***** válasza:
95%
Sokan öltöznek így, természetesen nem március elején. Májustól szeptemberig viszont rengetegen viselnek kb. hasonló stílusú ruhákat, fiatalabbak között is.
2022. márc. 10. 09:26
 13/39 anonim ***** válasza:
88%

Nekem hasonló a stílusom.

De mégis mi az, hogy "igény egyik nem részéről sem"? Pff mi?

Kezdjük azzal, hogy nem a pasik kedvére öltözök, folytassuk ott, hogy ha az ő kedvükre öltöznék, testhezálló miniruhákat vennék fel.

De ismétlem, az életem nem a férfiak erekciója körül forog.

2022. márc. 10. 09:54
 14/39 anonim ***** válasza:
90%
Rossz helyeken keresgélsz, mert én is elég sok nőt szoktam látni hasonló öltözetben.
2022. márc. 10. 10:08
 15/39 anonim ***** válasza:
80%

És szerinted kit érdekel, hogy kit tartasz igazi nőnek? :D

Nőneműnek születtem, úgy élek, menstruálok, vannak női szerveim, tehát nő vagyok, akkor is ha nadrágot hordok és emiatt neked (HÁLISTENNEK) kevésbé áll fel a farkad. :D

2022. márc. 10. 13:22
 16/39 anonim ***** válasza:
91%
Pontszám, stílus, szokásos hülyeség, nagyon nehéz rájönni, hogy ugyanaz az ember ír ilyen hülyeségeket 😃
2022. márc. 10. 18:33
 17/39 anonim ***** válasza:
41%
Félnek a lábmániásoktól.
2022. márc. 10. 18:58
 18/39 anonim ***** válasza:
0%
22es, ez baromság.Mások is lehetnek ugyanazon a véleményen mint én és így másokat is lepontoznak a fiús,unisex csajok, akik nem járnak szoknyában..Figyeld meg, erre a válaszomra is majd kapok egy csomó lepontozást, nem egy atomfizika 😄
2022. márc. 10. 19:04
 19/39 anonim ***** válasza:
89%

Én mindig szoknyát, még balerinát hordok, csak picit más a stílusa.

Más színeket kedvelek, viszont amúgy nem mondanám, hogy rossz, van, akinek inkább ilyen színvilág áll jól.

Amúgy nem a férfiak kedvéért hordok szoknyát, egyszerűen csak magabiztosabb vagyok benne.

Egyébként biztos vagyok benne, hogy egy szép, fiatal nőt nem néznek egy ilyenben öregasszonynak, ha amúgy nem egy savanyú, életunt személyiség.

2022. márc. 10. 19:16
 20/39 anonim ***** válasza:
78%
23-as, senkit nem érdekel a vergődésed hidd el továbbra is mindenki úgy fog oltozkodni ahogy akar te meg kapj nyugodtan strokeot ha ennyire idegesít 😃
2022. márc. 10. 20:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!