Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Kiadnál egy egyedi, kézzel...

Kiadnál egy egyedi, kézzel horgolt topért + hozzá való strandkendőért 18 ezer ft-ot? ( szállítással együtt)

Figyelt kérdés
Én egy ismerősöm anyukájától vettem ezeket ennyiért, aki nagyon szeret horgolni, szívvel-lélekkel csinálja, és szerintem ennyiért megérte a 2 együtt, de többen mondták, akik kérdezték, honnan és mennyiért volt, hogy elég drága. Szerintem, mivel kézzel készített, így teljesen reális az ár. Ti vennétek ilyen áron kötött ruhákat? Mennyi a max, amit kiadnátok/kiadtatok handmade cuccokért?

2022. márc. 5. 12:59
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
93%
Ha meg tehetném igen, megvettem volna ennyiért.
2022. márc. 5. 15:19
 12/23 anonim ***** válasza:
67%
Nem. Meghorgolnám magamnak. :)
2022. márc. 5. 17:29
 13/23 A kérdező kommentje:
12# én is megtenném, ha lenne hozzá kézügyességem. 😅
2022. márc. 5. 17:32
 14/23 anonim ***** válasza:
83%
Gyakorlás.😊
2022. márc. 5. 17:36
 15/23 anonim ***** válasza:
11%

Nagyon jól áll, szerintem megérte!

(Metamorphosis-al nem kell foglalkozni: teljes állásban dolgozik, mellette egyetemre jár, ezek szerint horgol és emellett van ideje az alkategória szinte minden kérdésére válaszolni...)

2022. márc. 7. 06:30
 16/23 anonim ***** válasza:
76%
Te hülye vagy, komolyan? Ki a szent szűz öreganyád állította azt, hogy nonstop horgolok? Elgurult a gyógyszer, vagy mi a rák van?
2022. márc. 7. 07:40
 17/23 anonim ***** válasza:
34%

Tudod, élelmesebb szülők nem dobnak ki az életbe nulla skillek és tudás nélkül. Hímezni és horgolni megtanulni nálunk iskolai tananyag is volt - ráadásul általánosban, így persze, hogy tudok.

Gratulálni tudok hozzá, ha ennyire zavart a kommentem, amiben kvázi arra akartam motiválni, hogy ne hagyja magát lehúzni ekkora összegekkel, mivel a megfelelő gyakorlás birtokában töredékéből kihozná. Szerintem jó érzésű ember ezt javasolja egy majd húszezer forintos kiadásnál, ami csak kvázi egy felső és egy törölköző/pokróc. Igazán életképes tanács volt…

2022. márc. 7. 07:45
 18/23 Miss Endzsi ***** válasza:
100%
Nem vagy normális, a horgolás az egyik leghasznosabb dolog. Régi pulcsikból szőnyegeket lehet varázsolni, tároló dobozokat. új pulcsit.
2022. márc. 7. 08:22
 19/23 anonim ***** válasza:
0%
#17 Azonfelül, hogy notórius hazudozó vagy még funkcionális analfabéta is, hisz amire reagáltál NEM azt jelenti, "hogy nonstop horgolok".
2022. márc. 7. 12:27
 20/23 anonim ***** válasza:
34%
Már miért lennék hazudozó?
2022. márc. 7. 12:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!