Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Kiadnál egy egyedi, kézzel...

Kiadnál egy egyedi, kézzel horgolt topért + hozzá való strandkendőért 18 ezer ft-ot? ( szállítással együtt)

Figyelt kérdés
Én egy ismerősöm anyukájától vettem ezeket ennyiért, aki nagyon szeret horgolni, szívvel-lélekkel csinálja, és szerintem ennyiért megérte a 2 együtt, de többen mondták, akik kérdezték, honnan és mennyiért volt, hogy elég drága. Szerintem, mivel kézzel készített, így teljesen reális az ár. Ti vennétek ilyen áron kötött ruhákat? Mennyi a max, amit kiadnátok/kiadtatok handmade cuccokért?

2022. márc. 5. 12:59
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
42%
Biztosan nem. Ráadásul a horgolt nem is tetszik ruhában. Mutasd.
2022. márc. 5. 13:01
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Biztos, hogy nem. Elhiszem, hogy reális ár, mert nagyon szépen megcsinálta és sok munkája van benne, de nekem nem érne ennyit. Főleg mert nem vagyok annyira oda a horgolt ruhákért, nem az én stílusom.
2022. márc. 5. 13:07
 3/23 anonim ***** válasza:
97%
Igen.Igaz én nem szeretem a horgolt ruhákat,de teljesen reális ár.A fonal is drága,és munka van benne.Ne foglalkozz vele ki,mit mondd.
2022. márc. 5. 13:15
 4/23 A kérdező kommentje:

Róluk van szó egyébként. Tudom, hogy sok ennyiért, én se szoktam ilyen áron ruhát venni, meg meshkán is van olcsóbban hasonló, de egyszer nekem belefért.

[link]

[link]

2022. márc. 5. 13:18
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy a 18 ezer drágának hangzik és én sem biztos, hogy kiadnék ennyit érte, de a munkájáért cserébe még így is olcsó és pont a készítőjének nem nagyon érte meg. Az anyagköltség volt neki legalább 6-8 ezer forint és ezt megcsinálni legalább 20 óra munka. Tehát a munkadíja maximum 500 Ft/óra volt. Ha így nézed az nagyon kevés és a dupláját is megérné a horgolt dolog (annak aki szereti ezeket).
2022. márc. 5. 13:21
 6/23 anonim ***** válasza:
98%
Szerintem abszolút reális ár, ha valakinek tetszenek az ilyesféle dolgok, abszolút megéri, külföldön jóval drágábban mennek az ilyesmik. És legalább tudod, hogy nem indiai kisgyerekek készítették 3 darab rizsszem/óráért + támogattál vele valakit a hobbijában. :)
2022. márc. 5. 13:39
 7/23 A kérdező kommentje:
Utolsó, ugyanígy vagyok vele. Egy nagyon aranyos néninek ment a pénz, milliószor inkább őt támogatom, mint a kizsákmányoló rendszert. Vannak persze sajnos fastfashion darabjaim is, tudom, hogy milyen körülmények között készülnek, és ez nagyon szomorú. :/ De átlag ember sajnos csak tőlük tud gyakrabban vásárolni.
2022. márc. 5. 13:44
 8/23 anonim ***** válasza:
90%
Ha tetszene, és van rá annyim akkor megvenném.
2022. márc. 5. 14:16
 9/23 Miss Endzsi ***** válasza:
90%
Én egy lefestett galagonyagyökeret izzófoglalattal vettem 19 ezerért. Azt a gyökeret a házaspár találta az erdőben, takarította le, festette, szerintem még olcsó is ennyiért.
2022. márc. 5. 14:19
 10/23 anonim ***** válasza:
0%
Felesleges pénzkidobás volt. Ha a barátod meglát benne, azonnal rádveti magát, let~pi a ruháidat, és a magáévá tesz. Háromszor. Én legalábbis ezt tenném veled.
2022. márc. 5. 14:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!