Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A Deacathlonban kapható ruhák...

A Deacathlonban kapható ruhák miért tűnnek olyan gagyinak?

Figyelt kérdés
Az olcsótól kezdve a drágábbik, annyira gagyi benyomást keltenek.

2022. márc. 3. 13:48
 1/8 anonim ***** válasza:
79%

Konkrétan mire gondolsz???

Az olcsó alatt nyilván a sajátmárkás cuccokra...

De a drágábbak ugyanolyan nagy márkák, amik minden más sportüzletben is kaphatóak...

2022. márc. 3. 14:08
 2/8 A kérdező kommentje:

én azt vettem észre, hogy a nike,adidas, puma is kicsit gagyibb minőségűbb, kb a selejt kategória.

Konkrétan pólókra, pulcsikra.

2022. márc. 3. 15:03
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Tehát szerinted ugyanaz a NIKE póló az Intersportban más minőségű????
2022. márc. 3. 15:51
 4/8 A kérdező kommentje:

tényleg más minőségűbb, ugyan azt nem árulják amúgy, az adidas melegítők tök vékony s.zarok decathlonban (ma néztem mindkét helyen amúgy), intersportban minőségibb benyomást keltettek.

Sportsdirectnél is ez van, ultra gagyi dolgokat árulnak, volt hogy rendeltünk az angol boltból melegítőket, és megnéztük utána az itthoni boltokban, ahol még drágábbak is voltak, ég és föld az angol javára

2022. márc. 3. 16:18
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem vagy vele megelégedve, nem kell ott vásárolni. Ennyi.

Átlagos használatra szerintem jó ár-érték arány, még a sajátmárkás cuccok is. Nekem van pár kalenji futócuccom onnan. Teljesen bevált.

Összehasonlítva egy under armour vagy nike/stb. futófelsővel - hát ezek nem tudnak 5x többet....

2022. márc. 3. 18:09
 6/8 A kérdező kommentje:

ami nagyon bevált onnan, az a tenisz cipőjük, azt használom dolgozni :D

5x-ös árkülönbség nincs amúgy, nézegettem egy jobb edzőpóló 4-5k náluk.

2022. márc. 4. 07:45
 7/8 anonim ***** válasza:

6: nem ismerem az össze sportági cuccaikat - én az alap "kék" futófelső árát hasonlítottam egy márkáséval.

Nem a "jobbat".

2022. márc. 4. 08:42
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
A Nike/Adidas meg az ilyesféle sportmárkák egyre több gagyit árulnak, nagyon ki kell fogni a boltot is ahol jó minőségben kaphatsz és még ott is válogatni kell gyakran, mi ezt vettük észre itthon. De a Decathlon saját cuccai egyébként szerintem jó minőségűek, bár én legtöbbször a vadász és lovagló részleget járom
2022. márc. 5. 14:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!