Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mostanában miért lett divat a...

Mostanában miért lett divat a 14 évestől egészen akár a 30-40 éves fiúk, férfiak körében divat az hogy egyre kevésbé férfiasak és hasonlítanak még a heterók is egy travira mint egy férfira? gondolok itt öltözködés, viselkedés, nézetek és értékrendek

Figyelt kérdés
egy nő legyen nőies, egy lány lányos, egy fiú fiús egy férfi férfias

2022. márc. 2. 09:56
1 2 3 4 5 6
 51/53 anonim ***** válasza:

Előzővel egyetértek.

Nekem van saját életem, nem érdekel mások ruházkodása.

Magamnak én döntöm el, és ők is maguknak.

Ha valaki szerint mondjuk a csípőnadrág a nőies, attól még nekem nem áll jól, és nem is szeretem, emiatt nem hordom. Ezt mindenki el tudja dönteni magának.

2022. márc. 2. 19:16
 52/53 anonim ***** válasza:
63%
Mi bajod van a férfiakkal?
2022. márc. 2. 21:09
 53/53 anonim ***** válasza:
79%

Arra még nem gondoltál, hogy csak azért csinálják, hogy az ilyen látásmódú embereket idegesítsék? :D De most őszintén, mi ezekkel a baj? Nem olyan feltűnő egyik sem. Jó, ez a szett például

[link]

nekem is szokatlan, de nem rossz, persze nem biztos, hogy felvenném, viszont ezzel

[link]

maximum annyi "bajom" van, hogy túl egyszínű, de ez abszolút magánvélemény.

Ugyanígy bosszankodsz azon, ha te a sört szereted, de más meg a bort? :D

2022. márc. 4. 08:56
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!