Mostanában miért lett divat a 14 évestől egészen akár a 30-40 éves fiúk, férfiak körében divat az hogy egyre kevésbé férfiasak és hasonlítanak még a heterók is egy travira mint egy férfira? gondolok itt öltözködés, viselkedés, nézetek és értékrendek
Én nem vettem ezt észre. Médiában, közösségi oldalakon igen. De gondolom, ők így akarnak kitűnni. Kellenek a követők meg a pénz.
A való életben viszont ilyen szempontból teljesen normálisak a férfiak.
Hát ez fura, nekem még azért is beszóltak már nem egyszer, mert "nő létemre" ritkán hordok szoknyát és magassarkút, pedig azt "kellene".
Kérdező!
Te vagy khúrvára ráérsz, vagy ez nálad valami hobbi.
Nagyobb gondod sose legyen, mint hogy idegenek ruházatán rágódj.
Viszont! Annak örülök, hogy az ilyen embereket én is feltudom húzni a ruházkodásommal…
F.
A 10-es linkben már az is baj ha bő egy ruha a férfin??
Eddig a szűk nem volt férfias…
Nekem nőként nincs ezzel bajom. Mondjuk nem is tartom magamat sem különösebben nőiesnek, és nem is akarok az lenni.
Mindenki nézzen ki úgy, ahogy akar. A baj azokkal van csak, akik mások öltözködésbe bele akarnak szólni. Nem tudom miért gondolják egyesek, hogy joguk van ehhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!