Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Otthoni ruhából átöltöztök...

Otthoni ruhából átöltöztök még pizsamába?

Figyelt kérdés
Én későre érek haza, lefürdök és öltözök is itthoni ruhába, aztán abban is alszom. Ti átöltöztök pizsamába vagy abban alszotok amiben otthon is vagytok napközben?

2022. febr. 26. 20:17
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
#10 kényelmetlen ruhát alapból nem vennék fel. Szerencsére ritka, hogy ki kellene öltöznöm. A mindennapokban a farmer-póló összeállítás mindenhova elmegy. Nyilván pl színházba, vagy céges rendezvényre nem így megyek. Akkor valóban átöltözöm. De ez nem túl gyakori. Általában ha munka után hazajövök, ugyanaz van rajtam estig.
2022. febr. 27. 11:08
 12/15 anonim ***** válasza:

Pucéran alszom

Néha az itthoni pólómban.

De aludtam már köntösben is🤣

2022. febr. 28. 10:00
 13/15 anonim ***** válasza:
Néha igen,néha nem,attól függ milyen kedvem van
2022. febr. 28. 21:47
 14/15 anonim ***** válasza:

Én alapból pizsi párti vagyok (elég sok is van belőle), úgy hogy igen, átöltözöm, de van sokszor, hogy este érek haza és egyből megfürdök és pizsamába bújok

20L

2022. márc. 1. 13:38
 15/15 anonim ***** válasza:

Nincs pizsamám. :D

Én úgy csinálom, hogy amikor hazaérek munkából akkor a nadrágomat cserélem le, fölső marad.

Este fürdéskor meg a nadrág marad (otthoni leggings van rajtam addigra) és felveszek egy kényelmes otthoni pólót lefekvésig.

(Aludni meg meztelenül szoktam.)

2022. márc. 2. 13:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!