Ti amikor uszodába vagytok és öltöztök át, bementek az öltöző kabinba vagy szarjátok le az egészet és mások előtt átöltöztök?
Sz*ni (a kérdezőt idézve) a külön az erre a célra létesített helyeken szoktam. Ha már így nevén nevezed a dolgot, igen, volt, hogy ott kellett az uszodában, többször is. Odaértem, és akkor jött rám, és elsz*tam az idő egy részét, amit úszással szerettem volna tölteni. Csak ha már így benne van ez is a kérdésben ilyen szépen megfogalmazva, írtam erre is valamit.
A kérdés többi részére válaszolva:
Namármost, öltözőkabin akkor szokott lenni, ha koedukált az a rész, ahol a szekrények vannak. Ilyen helyen illetlenség is mindenki előtt öltözni. Nem tudom, a többi válaszoló hogyan gondolta, hogy ott mindenki előtt öltözik át.
Az is lehet, hogy nem koedukált a szekrényes hely, ilyenkor természetesen ott lehet öltözni a szekrényeknél. De ilyenkor kabinok sincsenek ott, vagy pedig külön van arrébb kabinos rész (pl. a Gellért fürdő ilyen).
De eddig csupa olyan helyen jártam, ahol koedukált a szekrényes rész (pl. a nemrég bezárt Dagály), itt a kabinokba kell bemenni. Ha az összes kabin foglalt, akkor is ott a férfivécé, ott is át lehet öltözni, ha nincs kedved várakozni.
Nagyfokú illetlenség mások orra előtt öltözni koedukált öltözőben, nyugodtan szóvá lehet tenni és erélyesen fellépni ilyenkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!